Skocz do zawartości
poca

Eurowizja 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Ja Wam mowie. Gdyby zamiast Blue Cafe pojechal Toples z Sasiadka albo Ivan i Delfin to bysmy wygrali. A tak to biala kobieta z glosem czarnej qwno zdzialala [;

tylko bez obrazania czarnych muzykow prosze !

biala kobieta z glosem zielonej zaby :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już ktoś powiedział:

Sweet song, love song, sweet song, bla bla bla bla bla bla,  

Sweet song, love song, sweet song, bla bla bla bla bla bla

Za sam text to grrrrr... Jakby ktoś inny pojechał może by szanse były większe...Jak już ktoś powiedział:

Sweet song, love song, sweet song, bla bla bla bla bla bla

Za sam text to grrrrr... Jakby ktoś inny pojechał może by szanse były większe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Up-date:

Teraz na TVP2 jest Szansa na sukces | Lepsze od Eurowizji :D

widzialem :D

najlepszy byl ten pan w okularach z grubymi czarnymi oprawkami, i gosciowa ta co na nosie grala :lol:

no szansa byla niezla... mozna bylo sie posmiac niezle ;] polew to byl z tej babki co nie wiedziala gdzie jest Mann i sie na Turnała patrzyla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO Polska jest sama sobie winna ze nie wystapi na 50tej EUROWIZJI... osobiscie glosowalem na SISTARS bo uwazam se sa duzo warte i przede wszystkim maja to cos!

a co do blu kafe to qrw* nie mam pytan... denna piosenka (inteligentne przeslanie w postaci 4 wyrazow i jakiegos mruczenia), kiepskie wykonanie i wogole malo ciekawy wystep

ZENADA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO Polska jest sama sobie winna ze nie wystapi na 50tej EUROWIZJI... osobiscie glosowalem na SISTARS bo uwazam se sa duzo warte i przede wszystkim maja to cos!

a co do blu kafe to qrw* nie mam pytan... denna piosenka (inteligentne przeslanie w postaci 4 wyrazow i jakiegos mruczenia), kiepskie wykonanie i wogole malo ciekawy wystep

ZENADA!

A kto wystapi na 50 eurowizji ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BiAłY co ty wiesz o spewaniu :?: ta piosenka to dno na pozniomie love song ;] posluchaj toples - sasiadka albo hej hej dobry DJ :D

Eee mówie Ci Ivan & Delfin rulezz :P, stary jak popijem z qmplami to nawet potrafie zaśpiewać :P, i do tego ta piosenka ma dużo słów :P, a nie dwa słowa jak BC :P. A Toples to ja znam hyhy :P, nie raz przy tym się bawiłem, sąsiedka i ciało do ciała też potrafie zaśpiewać jak mam pare % we krwi :>, a tak się zajedwabiście przy tym tańczy...heheh :>.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sama w domu jest jej mąż pracuje w nocy

Wiesz dokładnie że nie może was zaskoczyć

Pukasz do jej drzwi otwiera ci półnaga

Zdobyć doświadczenie sąsiadka pomaga

ref.

Nie da ci tego ojciec, nie da ci tego matka

Co może dać ci dzisiaj nalbliższa sąsiadka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie da ci tego żona nie da kufelek piwka

co moze ac ci dzisiaj sasiadka z naprzeciwka.... :D

w sumie w wakacje to sie tylko przy toplesach bwailem ( oczywiscie jaksie bylopo procentach) i jeszcze przy piosenkach rolniczych :D

żiżej skfarka - ljody dla rolnikow itd : DDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi