Zacharo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 padła mi elektronika w tym dysku ma on 15gb 7200 obr. i mam pytania 1. czy moze ma ktos takowy dysk na zbyciu 2. czy bedzie pasowac elektronika od takiego samego tylko ze 30gb 7200 obr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pasować nie będzie, chyba że są identyko układy na płytkach i podmienisz kostki z biosami. na allegro szukaj choćIBM są dość rzadkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pasować nie będzie, chyba że są identyko układy na płytkach i podmienisz kostki z biosami. na allegro szukaj choćIBM są dość rzadkie. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ...to cie teraz ponioslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pasować nie będzie, chyba że są identyko układy na płytkach i podmienisz kostki z biosami. na allegro szukaj choćIBM są dość rzadkie. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ...to cie teraz ponioslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr o co ci chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pasować nie będzie, chyba że są identyko układy na płytkach i podmienisz kostki z biosami. na allegro szukaj choćIBM są dość rzadkie. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ...to cie teraz ponioslo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr o co ci chodzi?? sorry ale nie moglem sie opamietac takie glupoty kolo wypisuje niestety tak latwo nie jest ... musisz miec elektronike z tej samej partji/serii dyskow twego modelu pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zioło85 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jezu zachar ty jestes jednak ... nie kumasz ten gosciu mowi na zasadzie nie bedzie pasowac no chyba ze bedzie pasowac :lol: trzeba bylo go opchnac jak ja mialem kupca a tera sie mecz :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 moze ma ktos z was albo wie kto ma taki dysk??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 napewno oni ... www.mbm.com.pl pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 OT,,, IBM,,, DTLA,,, AAA! Uciakajcie :P Po zadziwiającym sukcesie prawie 2lat pracy i kolejnym roku katowania sie z badmi mojemu kumplowi padla taka 30,,, nie ma co jak na DTLA to prawdziwy długodystansowiec :-D Elektroniczki jak i różne części zamienne powinny być dostępne te dyski najlepiej nadją sie do... odsprzedaży jako uszkodzone,,, na części :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacharo Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 mi tez padal kilka razy ale mam sposob na odratowywanie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 28 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2004 ja tam nie narzekam, dysk kosztowal mnie swego czasu ponad 1200zl ale chodzi spoko do dzis bez problemu, a pochodzi z wegier :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ja tam nie narzekam, dysk kosztowal mnie swego czasu ponad 1200zl ale chodzi spoko do dzis bez problemu, a pochodzi z wegier :DTo normalnie egzemplarz jeden na 100 ;) Co jak co jesli byla jakas szczegolnie udana seria dyskow to napewno DTLA made in Hungary. Mialem lacznie 3 sztuki zadna nie przezyla ponad 1,5 roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...