mruczas Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Mam płytę GA-7N400Pro2v2 i mam pytanie czy ktoś ma jakieś doświadczenia z podłączeniem dysków SATA na Raid 0 na tej płycie przy magistrali 200MHz bo czytałem że są problemy z dyskami Segate.A może jakiś inny dysk.Niestety nie mogę eksperymentować bo nie mam dostępu do sprzętu np. w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 to wszystko plotki o tych Seagate ... mam raid0 na takiej plycie i nie mam problemow ... pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mruczas Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Długo masz już ten Raid0?.Ciekawe czy wydajność na ATA133 była by podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 to nie jest moj pierwszy raid0 ... w domu mam kilka kompow i na kazdym jest stripe 8) wydajnosc ... jest good oblukaj moje posty znajdziesz wiecej informacji o ich wydajnosci pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...