sharki9 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 instalowal ktos juz na platformie z kilkoma prockami ?? chodzi mi czy od razu instaluje z jajkiem smp czy czeba je pozniej kompilowac tak jak to bylo w przypadku 9.0 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Z tego co wiem trzeba przekompilować. Swoją drogą jajko wręcz wypada przekompilować na każdej nowej maszynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Z tego co wiem trzeba przekompilować. Swoją drogą jajko wręcz wypada przekompilować na każdej nowej maszynie. tylko po kompilacji te SMP na slacku jakos lewo dzziala jak wpisuje TOP to wypisuje mi obciazenie tylko jednego procka a na innych dystrybucjach wypisuje mi obydwu ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Widać czegoś pewnie nie wkompilowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 na moj gust bylo wszystko ok jak wpisywalem uname -a to wypisywalo jajki i koncowke SMP wiec raczyj bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 http://www.ibiblio.org/pub/Linux/docs/HOWT...WTO-html.tar.gz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...