KGS Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Chciałbym zakupić sobie jakieś porządne głośniki, ale na głośnikach zbytnio się nieznam. Moją uwage zwróciły głośniki: "Creative MegaWorksTM 5.1 THX 550 retail". Byłbym wdzieczny za jakomś porade, czy te głośniki są dobre, a moze jakieś inne - jak tak to jakie (mniej wiecej do 1500zł.). Dodam że moja karta muzyczna jest zaintegrowana, ale nie jakiś tam chłam tylko muzyka z soundstorm w pełni obsługująca dzwięk przestrzenny(na nVidia nForce2 gold). Z góry THX za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 doloz jeszcze 700 i beda Logitecha Z-680 :) http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5568&sid=1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGS Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wiem ze Z-680 to klasa sama w sobie, ale te 1500 zł które chce przeznaczyć to jest maximum jakie moge dać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Wiem ze Z-680 to klasa sama w sobie, ale te 1500 zł które chce przeznaczyć to jest maximum jakie moge dać :(a do czego maja sluzyc? muzyka czy kini domowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jeśli nie chcesz świrować polecam dobre stereo ;-) i nie zadne tam komputerowe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Kupilem pare miesiecy temu Logitech Z-5300 i bardzo milo sie z nich slucha muzyki, oglada filmy i cyka w gierki. Nie byly tanie ale nie zaluje wydatku. W sieci jest wiele opisow, warto poczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGS Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Miałby by być do wszytkiego :) Jeszcze na choryzoncie mam te głośniki: Logitech Z-5300 THX. Które lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...