Slayer Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zauważyłem, że od około 11:00 z rana wszystkie pliki, jakie są zciągane, choćby przy stosunkowo dużej prędkości jak na zawołanie się wyłanczają, program prubuje nawiązać połączenie, ale z zerowym skutkiem. NIe wierzę, że wszyscy nagle się odłanczają, bo często plik się zciaga od 4-7 osób na raz. Tak się dzieje do około godziny 22:20. O co chodzi?! Internet działa bez problemu, pliki se stron czy ftp zciągają się bez problemów, więc jeszcze raz zapytam: O CO CHODZI??!!! 8O 8O 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 No i jak na załowanie, co prawda o godzinie 22:10 coś drgneło i zaczęły się pliki zciągać. Powiedzcie coś- czym to może być spowodowane?! Jakieś zabezpieczenie jest u mnie w sieci, czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 He pewnie na serwerze ktos zalozyl blokade :) zeby nie obciazac lacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Ech..no i od godziny 11:15 nie działa :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 U mnie Kaza ostatnio tez cos nawala. Uruchamia sie z winda choc mam ta opcje wylaczona (wie ktos co z tym zrobic?), poza tym ciagle wyskakuje mi komunikat ze "program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie" Juz przeinstalowywalem kilka razy i nic pomaga. Raz jest ok, a innym razem sie sypie... I ostatnio tez cos zwolnila.. Nie ciagnie tak dobrze jak kiedys... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 U mnie Kaza ostatnio tez cos nawala. Uruchamia sie z winda choc mam ta opcje wylaczona (wie ktos co z tym zrobic?), poza tym ciagle wyskakuje mi komunikat ze "program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie" Juz przeinstalowywalem kilka razy i nic pomaga. Raz jest ok, a innym razem sie sypie... I ostatnio tez cos zwolnila.. Nie ciagnie tak dobrze jak kiedys... :cry: a jaka winde masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 98 Se. tak mi sie chyba zaczelo pierdzielic, jak zrobilem Windows Update przez neta.. Moze to miec cos z tym wspolnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Brzoza możesz ją wyłączyć przez Start/uruchom/msconfig/zakładka autostart :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 O dzieki! Byla tam Kaza.. A ile innych jakis rzeczy.. Ale nie bede ruszal tego co nie wiem bo jeszcze spieprze cos.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 U mnie Kaza ostatnio tez cos nawala. Uruchamia sie z winda choc mam ta opcje wylaczona (wie ktos co z tym zrobic?), poza tym ciagle wyskakuje mi komunikat ze "program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie" Juz przeinstalowywalem kilka razy i nic pomaga. Raz jest ok, a innym razem sie sypie... I ostatnio tez cos zwolnila.. Nie ciagnie tak dobrze jak kiedys... :cry: Jak odinstalowujesz, to przeczysc rejestr, wypieprz resztki, zawsze zostaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 U mnie Kaza ostatnio tez cos nawala. Uruchamia sie z winda choc mam ta opcje wylaczona (wie ktos co z tym zrobic?), poza tym ciagle wyskakuje mi komunikat ze "program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie" Juz przeinstalowywalem kilka razy i nic pomaga. Raz jest ok, a innym razem sie sypie... I ostatnio tez cos zwolnila.. Nie ciagnie tak dobrze jak kiedys... :cry: Jak odinstalowujesz, to przeczysc rejestr, wypieprz resztki, zawsze zostaja :( Reed a jak mam teraz rozne rzeczy poinstalowane i jak wyczyszcze rejestr to bedzie wszystko dzialalo cacy czy moze sie cos sypac, bo nie ma czegos, potrzebnego jakiemus programowi wlasnie w rejestrze? Czy program po uruchomieniu sam sobie zapisze to co jest potrzebnie w rejestrze? Czy potrzebne jest ponowne instalowanie... Zielony w tym jestem :oops: A raczej zolto-czerwony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Reed a jak mam teraz rozne rzeczy poinstalowane i jak wyczyszcze rejestr to bedzie wszystko dzialalo cacy czy moze sie cos sypac, bo nie ma czegos, potrzebnego jakiemus programowi wlasnie w rejestrze?Zalezy jak chcesz czyscic ten rejestr. Bo jak poprostu usunac system.dat i user.dat to raczej nawet windy juz nie uruchomisz ;) Ale oczywiscie to sie robi specjalnymi przeznaczonymi do tego progamami, ktore wiedza co robia i raczej nic nie namieszaja. Mozna tez recznie pousuwac resztki instalowanych progsow, ale skoro nie masz doswiadczenia to lepiej nie ryzykuj, bo mozesz wiecej popsuc niz naprawic :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 No ciekwa teoria ale mi się dzieje to samo z Kazaa 172 pod Win2K poprostu nie działa przycisk auto startu w Kazie bo w 171 to działało chyba do niej wróce. A to że się wyłancza ściąganie: jakie masz łącze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 24 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2002 A ja tam korzystam z Warezów i nie mam żadnych problemów ze ściąganiem, /bo albo coś jest i spoko się ściąga, albo poprostu tego czegoś nie ma/ poza tym Kazaa i inne tego typu, strasznie wolno ściągają, a z Wareza idzie jak po sznurku 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 25 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2002 O dzieki! Byla tam Kaza.. A ile innych jakis rzeczy.. Ale nie bede ruszal tego co nie wiem bo jeszcze spieprze cos.... Mozesz z msconfig wywalic wszystko nawet to co jakos dziwnie sie nazywa, rundll i ctfmon i tak samo tam wruci a inne wywal chyba ze potrzebne jakis mbm czy cos. Mnie tez sie kazaa rozlacza co ktorys dzien po 22:00, dzieje sie tak u mnie bo robia restart serwera (ostatnio coś za czesto chyba) , kazaa traci userow i szuka na nowo. Dlatego najpeije kazaa lite + speed up :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 osobiście polecam DIET KAZAA albo KAZAA TAP, takie odchudzacze do kazi;) przyspieszaja dojenie, wywalaja banerki i blokują szpieguff ktorych w kazi nie brakuje;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 osobiście polecam DIET KAZAA albo KAZAA TAP, takie odchudzacze do kazi;) przyspieszaja dojenie, wywalaja banerki i blokują szpieguff ktorych w kazi nie brakuje;)Skąd można ściągnąć tą kazze diet/tap ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 :arrow: Tom.O zapraszam do czytania http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?p=89187#89187 tam sie wszystkiego dowiesz o Diet Kaza i znajdziesz link do stronki skad mozesz to sciagnac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...