Skocz do zawartości
Slayer

Kazaa i zciąganie plików

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że od około 11:00 z rana wszystkie pliki, jakie są zciągane, choćby przy stosunkowo dużej prędkości jak na zawołanie się wyłanczają, program prubuje nawiązać połączenie, ale z zerowym skutkiem. NIe wierzę, że wszyscy nagle się odłanczają, bo często plik się zciaga od 4-7 osób na raz. Tak się dzieje do około godziny 22:20. O co chodzi?! Internet działa bez problemu, pliki se stron czy ftp zciągają się bez problemów, więc jeszcze raz zapytam: O CO CHODZI??!!! 8O 8O 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Kaza ostatnio tez cos nawala. Uruchamia sie z winda choc mam ta opcje wylaczona (wie ktos co z tym zrobic?), poza tym ciagle wyskakuje mi komunikat ze "program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie" Juz przeinstalowywalem kilka razy i nic pomaga. Raz jest ok, a innym razem sie sypie...

I ostatnio tez cos zwolnila.. Nie ciagnie tak dobrze jak kiedys... :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Kaza ostatnio tez cos nawala. Uruchamia sie z winda choc mam ta opcje wylaczona (wie ktos co z tym zrobic?), poza tym ciagle wyskakuje mi komunikat ze "program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie" Juz przeinstalowywalem kilka razy i nic pomaga. Raz jest ok, a innym razem sie sypie...

I ostatnio tez cos zwolnila.. Nie ciagnie tak dobrze jak kiedys...  :cry:

a jaka winde masz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak odinstalowujesz, to przeczysc rejestr, wypieprz resztki, zawsze zostaja :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak odinstalowujesz, to przeczysc rejestr, wypieprz resztki, zawsze zostaja :(

Reed a jak mam teraz rozne rzeczy poinstalowane i jak wyczyszcze rejestr to bedzie wszystko dzialalo cacy czy moze sie cos sypac, bo nie ma czegos, potrzebnego jakiemus programowi wlasnie w rejestrze? Czy program po uruchomieniu sam sobie zapisze to co jest potrzebnie w rejestrze? Czy potrzebne jest ponowne instalowanie... Zielony w tym jestem :oops: A raczej zolto-czerwony :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reed a jak mam teraz rozne rzeczy poinstalowane i jak wyczyszcze rejestr to bedzie wszystko dzialalo cacy czy moze sie cos sypac, bo nie ma czegos, potrzebnego jakiemus programowi wlasnie w rejestrze?

Zalezy jak chcesz czyscic ten rejestr. Bo jak poprostu usunac system.dat i user.dat to raczej nawet windy juz nie uruchomisz ;) Ale oczywiscie to sie robi specjalnymi przeznaczonymi do tego progamami, ktore wiedza co robia i raczej nic nie namieszaja. Mozna tez recznie pousuwac resztki instalowanych progsow, ale skoro nie masz doswiadczenia to lepiej nie ryzykuj, bo mozesz wiecej popsuc niz naprawic :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tam korzystam z Warezów i nie mam żadnych problemów ze ściąganiem, /bo albo coś jest i spoko się ściąga, albo poprostu tego czegoś nie ma/ poza tym Kazaa i inne tego typu, strasznie wolno ściągają, a z Wareza idzie jak po sznurku 8) 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O dzieki! Byla tam Kaza.. A ile innych jakis rzeczy.. Ale nie bede ruszal tego co nie wiem bo jeszcze spieprze cos....

Mozesz z msconfig wywalic wszystko nawet to co jakos dziwnie sie nazywa, rundll i ctfmon i tak samo tam wruci a inne wywal chyba ze potrzebne jakis mbm czy cos.

Mnie tez sie kazaa rozlacza co ktorys dzien po 22:00, dzieje sie tak u mnie bo robia restart serwera (ostatnio coś za czesto chyba) , kazaa traci userow i szuka na nowo. Dlatego najpeije kazaa lite + speed up :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi