neron Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 witam mam w domu stary monitorek hercules z kartą graficzną nie wiem czy by mi pociągnął jakiegoś starego windowsa-98nie chce aha mam też do niego pentium 133 proszę o pomoc jakiego wina lub dosa w jakiej wersji bym mógł wgrać do niego aby odpalał na tym monitorku-chodzi mi o grę w stare gierki dosowe będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 jeszcze by sie jaka płyta główna przydała, ram, karta dzwiekowa i zasilacz. Sam monitor i procek 133 niczego nie pociągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neron Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 akurat to mam o czym mówisz-tzn cały komputer p133,tylko jest goły-bez wina itd bo był formatowany już dawno i leżał w szafie a ja nie wiem jak wgrac do niego dosa lub jakiegos starego wina żeby chodzl z tym monitorkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...