ArtifeX Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Witam! Mam pytanko. Mianowicie pomozcie jak mam podkrecic procka. Mam athlon 1700+ (0,18)na MSI KT3 ultra 2. PRocek chodzi na 1466 (133x11) Jesli zwiekszam do 138 to kamp tuz po uruchomieniu windows sie restartuje. Jesli zostawiam 133 a zwiekszam mnoznik nawet do 12-13 nic sie nie dzieje chodzi caly czas tak samo ok 1466. czemu tak jest? Coolerek jest w miare dobry (na standardowych ustawiwniach ma ~47'C)Prosze o pomoc. Z gory dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Chłopie z buciorami do ludzi :lol: Nie tędy droga, zajżyj w FAQ/Podkręcanie dal początkującym ;) Nie stabilnego masz procka, nic niepiszesz o zwiększeniu napięcia :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 przcie pisze ze ma palomino .... pozatym nie ten dział i zapraszam do http://forum.purepc.pl/search.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Zacznij od dzialu FAQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...