jul23 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mam tego dziada i strasznie naż/rzekam, zdjęcia kiepskie mi wychodzą a żeby były znośne to musi być baardzo mocne swiatło. Wypowiedzcie sięjeśli mieliście z nim doczuynienia bo nie wiem czy to jest szajs czy tylko mi sie tak wydaje a moze coś z nim jest nie tak, jak będziecie chcieli to fotki moge udostepnici poiecie cos o tym szicie. z gry DZIKEI za cokolwiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Kosztuje ponad 1000PLN, wiec zdjecia powinien robic w miarę, choc tez z innej strony patrzec, ma tylko 2MP. Moze masz cos zle ustawione w aparacie. Probowales roznych funkcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jul23 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Prubowałem i dobre zdjęcia wychodzą mi tylko w bardzo dobrym świetle czyli np jak jest mocne słońce bo w domu wieczorem przy lampie to niezbyt wychodzą ale moze tak mi sie tylko wydaje. (a moze chcialby ktos kupić hehe) to bym sobie cos lepszego znalazł [calkiem powaznie jakby ktos mi dobra cene zaproponowal to moge sprzedac] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 No bo moze masz slabe oswietlenie w domu, to tak wiekszosc aparatow ma, czego sie spodziewales. Aparacik jest calkiem fajny http://www.steves-digicams.com/2003_review...igimax_240.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...