mamuuut Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 mam bloczek ICE AGE, eheima 1250, dwie nagrzewnice jeden kadet i jeden rekord, ponad to nie mam zbiornika wyrownawczego, ale placuje zlozyc sam, zeby w 5,25 wszedl. i obudowe CODOGENA 9011. mam klopot z umieszczeniem tego w srodku, zalezy mi na tym by wsadzic jeszcze kiedys jaka karta w sloty PCI. co poradzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Zrezygnować moze z jednej nagrzewnicy. Albo zrobić coś takiego ale to zależy od Ciebie http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=72431 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 NIE NIE , dwie nagrzewnice to ja mam do dyspoizycji, tak naprawde to az cztery, ale dwa kadety i dwa rekordy, chodzi o to ze moge sobie wybrac, . ponadto mam 3xHDD + CD-RW + DVD i musze gdzies to upchnac... zaczalem myslec nad tym by rekorda wsadzic za tylna sciana obudowy, tak by dwa wentyatorki na tylniej sciance przedmuchiwaly powietrze przez nagrzew..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Zmień obudowę na jakąś big tower. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Nie ma wyjscia- albo wywalisz jedna nagrzewnice poza obudowe albo zmienisz sama obudowe. Twoj wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...