flama Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hej Ludzie, mam klopot z ustawieniem str glownej w IE. Od wczoraj wyskakuje mi jakas dziwna strona: about.blank i za cholere nie moge ustawic zadneh innej np onet czy wp jeszcze wyskakuja mi pop-upy ze jakies spy sa u mnie na kompie itd. zainstalowalem Ad-Aware wywalilem jakies 12 podejrzanych plikow m.in gator, ale dalej nie moe ustawic str glownej. wywalalem w rejestrze wpisy z about.blank, ale one z powrotem sie tam pojawiaja! HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST-Wolf Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 polecam CWShredder.exe a tak apropo były podobne problemy na forum... pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flama Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 byly? a gdzie ja je moge znalezc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 W wyszukiwarce forum. Co do ustawienia about:blank - jest wszystko w porzadku. Sam z tego korzystam. To oznacza, ze jak wlaczysz IE, to wyswietla sie pusta strona. Popupy o ktorych piszesz, sa zapewne komunikatami Poslanca. Wylacz go i bedzie po problemie. Jak? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=847156#847156 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 sciagnij: Cool_Web_Search_Remower spybotsd12 zainstaluj , odpal kompa w trybie awaryjnym i przeskanuj zainstaluj opere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...