Morbider Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Athlon 1700+ ddr400 plyta abit nf2 i nie mozna szyny wiecej niz 145 napiecie na procku zmienialem nawet do 1.9 v ale wtedy bios przeszedl ale win sie juz nie ruszyl.Procek jest zablokowany tak ze mnożnikiem nie zmieniam.Ale dziwi mnie fakt że fsb na 166 nie mogę dać /?? zasilacz w obudowie 350 wat PRoszę podpowiedzcie coś bo nie wiem jak problemosa ugryźć Zależy mi przedewszyskim na szynie 166 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Gato Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 A czasami ten antek to nie palomino?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 nie mam teraz jak sprawdzic a jak tak to co nie da sie nic zrobić?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jak to paloma to masz strasznego pecha tak jak ja :( U mnie 2000xp chodzi max na szynie 140 bez podnoszenia napiecia, a na 145 juz sie zaczynaja schody. No i te temperatury. Proc do krecenie sie nie nadaje :( Acha, jaki to rdzen mozesz sprawdzic programem np. Aida Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavras Wyżryn Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Na stronach Tom`s Harware jest filmik instruktazowy jak odblokwac mnoznik w palomino, facet robil to chyba na 1700xp wiec mozesz spro bowac. Trzeba zamalowac jakies mostki. Ale najpierw sprawdz co to za procesor. Moze trafił ci sie jakis :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jak to paloma to masz strasznego pecha tak jak ja :( U mnie 2000xp chodzi max na szynie 140 bez podnoszenia napiecia, a na 145 juz sie zaczynaja schody. No i te temperatury. Proc do krecenie sie nie nadaje :( Acha, jaki to rdzen mozesz sprawdzic programem np. Aida fakt temperatury są szokujące i wygląda na to że to palmio :( ale pechoza ,aide sciagam bo mam modema i troche to potrwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 NIESTETY PALMIO I CO NIE DA SIE NIC ZROBIĆ ???CHODZI MI O FSB NA 166[/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jedyna możliwość - odblokować mnożnik. Trzeba połączyć mostki L1, ja tak robiłem na Duroniwe 1200 i działało, a to jest ten sam rdzeń tylko ma 64 cache L2. Zobacz koniecznie www.ocinside.de/workshop - tam jest wszytsko wytłumaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morbider Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 lepiej bedzie go sprzedac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Tak na prawdę Morbider na raczję. Lepiej go sprzedaj, a weź sobie Durona lub AXP 0,13um. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...