m00n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Witam Zmienial ktos kiedys tematy do Gtk we fluxbox-ie ? Co trzeba zrobic czy do zmiany tematow musze miec jakies dodatkowe biblioteki ? Cos juz mi sie prawie udalo zmienic ale w konsoli mam taki komunikat: Gtk-WARNING **: Unable to locate loadable module in module_path: "libpixmap.so" Z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 gtk-engines-pixmap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 niom dzieki probuje wlasnie znalezc to na googlach ale wszedzie sa tylko pakiety do debiana a ja mam slacka nie ludze sie ze znajde tgz-y ale chociaz zrodelka czy cos takiego nie wiesz moze gdzie moge znalezc ? THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jestes mi winien 3 sekundy zycia :P http://ftp.belnet.be/mirror/rsync.gentoo.o....12.orig.tar.gz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m00n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 oki dzieki bardzo wszystko dzialczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...