Greg Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Witam. Czasami pojawia sie niebieski ekran z takim napisem: POJAWIŁ SIE PROBLEM I SYSTEM WINDOWS ZOSTANIE ZAMKNIĘTY , ABY ZAPOBIEC USZKODZENIU KOMPUTERA DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Wiem że format dysku załatwia różne problemy ale co ten komunikat dokładnie oznacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 A w awaryjnym probowales ?? Wyglada na problem ze sterownikami. Cos ostatnio instalowales ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ostatnio zanim problem wystąpł nic nie instalowałem tylko miałem całe tabuny wirusów.Prawdopodobnie coś sie uszkodziło podczas ich likwidacji.Ale co?Jaki sterownik?Ten ekran pokazuje sie czasami i tylko podczas uruchamiania systemu.Wystarczy ze dwa czasami raz zrobić reset i ładuje sie normalnie.Ale problem jest i chciałbym go rozwiązać bez drastycznych środków(format)Nawet nie moge trybu awaryjnego odpalić bo odrazu wyskakuje ten ekran.Naszczęście tylko od czasu do czasu, co też jest dziwne bo albo coś działa albo nie a nie takie numery robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Od czasu do czasu na forum ktos pisal o takim komunikacie, ale nikt jasno i wyraznie nie odpowiedzial dlaczego. Prawdopodobnie jest on spowodowany problemem sprzetowym - pamiec? http://support.microsoft.com/search/defaul...sfxSearch_Query Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...