Electron Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jestem na kupnie telefonu kom. i nie moge sie do konca zdecydowac co kupic.W tej cenie jak sie orientuje mozna dostac:Nokie 3100,3510i, siemensa M55,S55,Se t68i,Motka t722i.Mozna tez poczekac i dozbierac trochu kasy i kupic cos lepszego np[.(za ok.500zł)mozna kupic Nokia 6610.Jaki telefon polecacie? Z gory dzieki za kazda odpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mozesz kupic mojego siemensa M55 z aparatem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ... albo mojego SL 45i + full osprzęt za 100zl mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Elektronika Oferty sprzedaży na forum "Sprzedam" proszę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Moim zdaniem najlepiej zrobisz jak zadasz sobie pytanie do czego uzywam telefonu i z czego zamierzam korzystac, rozpisz sobie to na kartce, np funkcje ktorych wymagasz i oczekujesz, odwiedzisz pozniej np telefony.wp.pl i sprawdzisz czym technicznie sie roznia te aparaty, nastepnie oczywiscie kwestia wyglądu itd itd ale suma sumarum sam musisz byc pewnym co, a nie ze inni Ci podsuną pomysl bo tak najpewniej sie okaze ze cos co sie podoba innym Tobie sie podobac nie musi :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 3310, ale ja jestem ze wsi i telefonu używam tylko do dzwonienia i SMSów, a nie jako podręcznego Hollywood połączonego z biurem. mrtnt zacnie prawi, sprecyzuj waść swe żądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 proponyje NOKIE 8310 lub za 500 nokie 3100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 6310 z komisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 A ja proponuję Nokię 6510. Powinna w tej cenie się zmieścić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 roponuje Nokie 3510i lub Nokie 3100 lub Motorole C550 z wbudowanym aparatem (motke mam i nie narzekam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...