Chaos Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Dalej nic :( Umówmy się tak ... o 22 wrzuć na serw, i ja wtedy ściągne, bo niestety cały dzień mnie dzisiaj nie ma :(wczoraj wrzucilem tylko turnera .. dzis dodalem reszte .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volton Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 hmm moim zdaniem Rahzel jest dobry ale prawdziwym mistrzem w tym fachu jest koles z Angli Kila Kela... :wink: sam trenuje BB od ok 1 roku (jestem dobry 8) :D mam chyba wszyskie mozliwe beat boxy z udzialem tych ludzi...i oglulnie wolalbym isc na koncert Kila keli............pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volton Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 elo ziom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 volton, poczytaj sobie regulamin > http://forum.purepc.pl/profile.php?mode=regulamin Szczególnie zwróc uwagę o pisanie kilku postów jeden za drugim i o pstach nie wnoszących nic do tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 jaa.. Ci kolesie maja polifoniczne gardla :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ltox Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 Killa Kella jest lepszy od Rahzela pod wzgledem robienia d'n'b za to Rahzel ma inne lepsze "triki". W sumei nie wiadomo ktory lepszy. W Polsce dobry Sot, Młody, Arczi ale i tak najlepszy jest Zgas czlowiek ktory rowalil wszystkich na Metropolia Fest w tym roku ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2004 a John Turner :-] ? mistrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...