lvkz Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Witam. Mam pytanie, a mianowicie czy dałoby się upchnąć na dysku 1GB WinXP lub Win2000? Słyszałem kiedyś o okrojonych wersjach Win98, ale nie wiem czy istnieje coś takiego w związku z nowszymi systemami. Chcę to zrobić dlatego, bo na moim dysku 40GB pojawiły się bad sectory (na partycji C: mam juz 11!) i gdy instaluję system (WinXP) to wyskakują mi komunikaty, że nie można zapisać pewnych plików. System się odpala po instalacji, ale brak mu różnych opcji. Nie wiem co zrobić z tym dyskiem. Przed instalacją systemu sprawdziłem go programem Disk Checker i zaznaczył on wszystkie bady, ale i tak instalacja się nie powiodła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Moim zdaniem jesli dysk na gwarancji to juz bym z nim brykał do sklepu. Za 1 badsector usza Ci wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Zgadzam sie. Co innego jakbys mial duuuuuuzo, wtedy by Ci mogli powiedziec ze nie przyjmuja dyskow ktorymi sie rzucalo. A takto lec!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lvkz Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Niestety dysk nie jest juz na gwarancji, więc takie rozwiązanie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Probowales tego? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36290 W przeciwnym przypadku pozostaje kupic nowy/inny HDD... bo praca na takim wydaje mi sie byc bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Weź chłopie ukryj tą partycję i nie ruszaj tego obszaru... Jedyny sposób na to, aby dysk nie posypał się dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...