Pucha18 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ja mysle ze to fajna sprawa :) ladniej sie wyglada :D a wy jak uwazacie?bo wiekszosc osob plci meskiej uwaza to za gejowskie:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Jak jednego dnia jesteś blady jak ściana a drugiego czarny jak murzyn to jest wtedy gejowski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 A uważam że wszystko w małych ilościach jest dobre. solarum również chodź nie chodzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ja chodze, tak spokojnie, bo nie chce wygladac jak murzyn, ale poprostu chce zlapac ladna karnacje na calym ciele, wg mnie solka jest dobra bo oszczedzam czas na opalanie sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 nierozumiem ludzi, którzy "nadrabiają" opalenizną ciała w solarium dla mnie to jak branie sterydów - szybko i eketownie, nie mylić z ekektywnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 nierozumiem ludzi, którzy "nadrabiają" opalenizną ciała w solarium dla mnie to jak branie sterydów - szybko i eketywnie, a dalej nie muszę mówić 8) Nie?? dziwne to dla ludzi którzy nie zawsze mają czas na leżenie na słońcu, a chcą wyglądać tak jak chcą... poza tym nie zawsze świeci słońce Ja nie chodzę ale moja panna od czasu do czasu tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 ale inna sprawa, że laską solarium jakoś bardziej pasuję :-/ nie wiem czemu, przepraszam za swoje zdanie :wink: to dla ludzi którzy nie zawsze mają czas na leżenie na słońcu, a chcą wyglądać tak jak chcą...tak samo sprawa się ma ze sterydami - dla ludzi którzy nie mają czasu, a chcą wyglądać tak jak chcą... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 tak samo sprawa się ma ze sterydami - dla ludzi którzy nie mają czasu, a chcą wyglądać tak jak chcą... :wink: Moim zdanie porównywanie solarium ze sterydami to "lekka" przesada z twojej strony. Solarium w małych ilościach nie szkodzi organizmowi, a uwalnia witaminę D i enzym szczęścia - zupełnie jak słońce. Ponadto, jest to udowodnione, że solarium działa łagodząco na tzw zimowo-jesienne depresje. A strydy wg. ciebie to na co pomagają ? Chyba tylko jako środek antykoncepcyjny są dobre, bo ci po nich nie stanie :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 szkoda kasy na takei go0fno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja sie tam zgadzam z kucykiem... niedlugo dojdzie do tego, ze faceci zaczna sie malowac (o ile juz nie doszlo) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 A jakbyś miał raz na jakiś czas karent za friko ? Tak żeby nie wyglądać jak ciawa, tylko lekko opalony ? Ja tam nie lubie być blady jak syn młynarza :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 solarium w malych bezpiecznych dawkach moze byc dobra sprawa, np jka czlek lapie opalenizne kolarska czyli w paski to jakos to trzeba wyrownac , oprocz tego jesc duzo marchewki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Moim zdanie porównywanie solarium ze sterydami to "lekka" przesada z twojej strony. Solarium w małych ilościach nie szkodzi organizmowi, a uwalnia witaminę D i enzym szczęścia - zupełnie jak słońce.nie krawcu, nie chodzi mi o szkodliwość, chodzi mi o takie porównanie - dla ludzi którzy nie mają czasu, a chcą wyglądać tak jak chcą :wink: NO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 mnie natura obdarzyla bardzo ciemna karnacja... :) wiec nie musze :) z reszta zobaczycie na zlocie hehe :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hyhy kolejny topic z ;), heh, dla mnie solarium jest maksymalnie dla kobitek, nie wiem jak facet może chodzić do solarium dla relaxu :lol:, toż to niedługo meny będą się peelingować i wogóle, bleee :P, nie ma to jak naturalne słoneczko. Reasumując, szkoda kasy na taki szit :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jak to frytka powiedziała - co mnie nie zabija, to mnie wzmacnia :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 W umiarze może być... Ja nie chodze na solarke i nie zamierzam, bo mam skóre nie dość że bladą(Skąd jesteś? Z Estonii - i pasuje) to jeszcze śjakaś wrażliwa na słońce bleh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hyhy kolejny topic z ;), heh, dla mnie solarium jest maksymalnie dla kobitek, nie wiem jak facet może chodzić do solarium dla relaxu :lol:, toż to niedługo meny będą się peelingować i wogóle, bleee :P, nie ma to jak naturalne słoneczko. Reasumując, szkoda kasy na taki szit :P. Tja i rozmowa dwóch gości: -Ale masz ładne nogi... -Kupiłem sobie depilator Brauna, polecam... -Etam, ja używam Philipsa.. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mnie tam światło mojego monitorka opala............ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mnie tam światło mojego monitorka opala............ 8)raczej twoj mozg gotuje... :> :> :> true true... z monitorami to trzeba uwazac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jak widze niektorycha gosci, z solarki to mi sie smiac chce, mowie o tych co spia w solarium a wychadza tylko po to zeby sie pokazac LOL Sam nigdy nie bylem i nie pujde raczej, imho szkoda czasu Laski niech sobie chadza, byle nie co dzienienie po pare godzin. Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hehe jakby solarium było za friko to czemu nie , można iść . Ale tak ... to ja wole kupić sobie piwko usiąść w parku na ławce i bardziej się opale niż w tym solarium. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jak dla mnie to troche gejowate to jest, ale jak ktos lubi byc mlodym przystojnym latynosem to czemu nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hmmm musze sie przyznac ze poiszedlem jakies 2 tyg temu pierwszy raz na solare :) tylko ze solarium turbo :) na 5minutek-3zl :) tanio u mnie jest :) i sie naprawde mocno opalilem :) wzialem 2 tablety na opalanie jakos 1,5h przed :) i naprawdeeee ql :) opalenizna :) a ze lubie biale ciuchy :) too efekt kosmiczny :) hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 n/c ... nie rajcuje mnie jak idzie ulica biala dziewczyna opalona na kolor czarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 hmmm musze sie przyznac ze poiszedlem jakies 2 tyg temu pierwszy raz na solare :) tylko ze solarium turbo :) na 5minutek-3zl :) tanio u mnie jest :) i sie naprawde mocno opalilem :) wzialem 2 tablety na opalanie jakos 1,5h przed :) i naprawdeeee ql :) opalenizna :) a ze lubie biale ciuchy :) too efekt kosmiczny :) hehe :) Brudza sie ubranka na brazowo???? :lol: Eeee dla mnie to lipa. Jak ktos lubi niech lazi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hehe jakby solarium było za friko to czemu nie , można iść . Ale tak ... to ja wole kupić sobie piwko usiąść w parku na ławce i bardziej się opale niż w tym solarium. Pozdrawiam. a czy ty wiesz, ze nie mozna pic w miejscu publicznym :mrgreen: :wink: ps. najlepszy na opalenizne jest sok marchewkowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Hehe jakby solarium było za friko to czemu nie , można iść . Ale tak ... to ja wole kupić sobie piwko usiąść w parku na ławce i bardziej się opale niż w tym solarium. Pozdrawiam. a czy ty wiesz, ze nie mozna pic w miejscu publicznym :mrgreen: :wink: Hehe no własnie się dziwiłem o co chodziło niebieskim misiom jak mi ostatnio wręczyli serwetke za 50 PLN zł .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 zeby wygladac jak endrike feeeee, poza tym czul bym sie jak jakis pedal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 W odpowiednich "dawkach"- czemu nie? Pomaga na cere, przygotowuje do letnich skwarow etc. Teksty z pedalami tylko obrazuja poziom osob je wypowiadajacych. Tyle ode mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...