quarantino Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 głównie do pań :) waże 90kg, solarka poza wakacjami to raz chociaż w zime chce być delikatnie brązowy, reguluje brwi (łaczą nad nosem), gole pachy i jajka czy jestem metro? panowie takie czasy trzeba być zadbanym, nie chodzi tylko o kobiety, samemu dobrze się czuje jak jestem pachnący i gładki na twarzy ;) otoczenia też przychylnie to odbiera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) @HeatheN - takie pytanie, widzę po twoich wypowiedziach, że jesteś poprawny politycznie i surowy dla otoczenia to co robią cycki jakiejś kobiety w twoim avatarze, mam nadzieje, że to nie jest Twoja dziewczyna bo przecież rozmawiamy tu od pewnego czasu o poprawności i szacunku lub jego braku do innych ludzi, ja np. Twój avatar odbieram jako brak poszanowania do płci przeciwnej, jak już popadamy w takie skrajności, bo przecież kobieta to coś więcej niż cycki i skąpy ciuch, nieprawdaż ? Edytowane 11 Grudnia 2007 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2007 @HeatheN - a co te wszystkie Twoje stwierdzenia na temat, gejów, Holandii, rozjaśniania sobie odbytu mają wspólnego z solarium :| ... No piepr*** jak potluczony w tym momencie... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...