PoGo Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie moge sobie poradzic z instalacją tego. Jezeli normalnie wlaczam setup to install w ogole nie rusza, tylko stoi na 0%. Grzebie w pliku readme, szukam jakiegos infa. Udało mi sie rozpakować drivery do katalogu, dzieki jakims parametrom w command line. I chcialem recznie zainstalowac je w menadzerze urzadzen. Ale rozpakowalo mi sie iles tam katalogow ICH2,ICH2-m, ICH3... i w kazdym sa pliki .inf i z kazdego katalogu moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> plik do update'u driverów. Nie mam pojecia z ktorego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> , a nie chce czegos rozwalic w systemie. Updatuje to z powodu opisanego przeze mnie problemu pare topiców nizej. Powinno to chyba rozwaizac moj problem z 'AGP disable'. 'The Intel® Chipset Software Installation Utility installs to the target system the Windows* INF files that outline to the operating system how the Intel® chipset components will be configured. This is needed for the proper functioning of the following features: - Core PCI and ISAPNP Services - AGP Support - IDE/ATA33/ATA66/ATA100 Storage Support - SATA Storage Support - USB Support - Identification of Intel® chipset components in the Device Manager ' Bede wdzieczny za kazda pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Intel 875P (ICH5), choc nigdy nie mialem problemow z instalacja sterownikow Intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Dzieki, dzieki. Jak juz psialemw tym drugim temacie o smartgart. Załadowalem te stery od Abita, wskoczylo agp 8x i z 12800 w 3dmarku wskoczyło na ponad 15000. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...