Sadzior Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 gdy przekierowuję połączenie na tej mapie to mam tam od cholery komputerów i serwerów (nic nie widać) Słyszałem żę można zoomować tą mapę i chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób? Bardzo proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Gram juz troche w uplinka ale z tego co wiem nie ma tam zooma a jezeli masz zadyme to wylacz pare linkow bedzie przejrzysciej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadzior Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 z zna kto.ś link dom instrukcji do uplinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 ja grałem w uplinka i na 100 % jest zoom mapy ale chyba trzeba zainstalować patha, chociaż ni jestem pewien ale zoom jest!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Wreszcie mogę powiedzieć to, na co wszyscy tak długo czekaliśmy: w ten piatek (tj. 29 kwietnia 2005) polska wersja gry Uplink trafia do tłoczni płyt i już niedługo będzie można zostać szczęśliwym posiadaczem tejże gry! Jest to wiadomość z ostatniej chwili potwierdzona przez szefa działu lokalizacyjnego firmy Techland. Pierwsza połowa maja 2005 - to ogólna, przybliżona data premiery polskiej wersji gry Uplink. Troche sie zdziwilem, gra juz pare latek ma... jak bedzie za 29zl to kupie :] Aha i dla zainteresowanych polecam stronke http://www.uplinkpl.info/ , skarbnica wiedzy o tej grze. Edytowane 12 Maja 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Jest opcja zoomowania mapy w patchu 1.31. Być może we wcześniejszym patchu już była taka możliwość, ale z racji tego, iż grałem na wersji 1.31 mogę stanowczo napisać, że w 1.31 jest zoom. A gra jest bardzo dobra, szkoda że takich gier jest tak mało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,21797 i jest za 29.90 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Nie ma to jak premiera swiatowa. ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Coś słabo rozwija się temat. Myślałem, że na Tweak więcej ludzi w to gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Bardzo ciekawa gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ma ktoś kody do Uplink PL. Tylko nie dawać do Eng bo nie działają w PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 kody? a po co? zamiast grac z kodami lepiej wogole nie graj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 zabawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...