POWER BY AMD Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 szkoda ze nie pasuje do szybkozłaczek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 szkoda ze nie pasuje do szybkozłaczek :wink: Pasuje! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 pasuje pasuje :) a jak taki nie dowairek to se przymiez :) i na kadeta tez pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 haha ja naciagnołem wąz 12/16 na krucec wlotowy do pompki ktory ma uwaga 18 fi :) !! :) i wcale sie nie meczyłem wzatek + kombinerki = wlozyc poczekac rozcignac obcegami i zalozyc :) pieknie wchodzi tyko trzeba to szybki robic bo w miare stygniecia waz sie urczy , za to zdjecie = sie tylko rozciecia takj sie zasysa ze nie ma bata :) cybanty zbedneeeeee.... MJ1200 tez ma 18 mm wlotu a moj CellFast 16 wchodzi bez wrzatku i kombinerek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 haha jakoś mi i niemcowi nie pasował :wink: to ze pasuje to jedno a ze cieknie na nim to 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 haha ja naciagnołem wąz 12/16 na krucec wlotowy do pompki ktory ma uwaga 18 fi :) !! :) i wcale sie nie meczyłem wzatek + kombinerki = wlozyc poczekac rozcignac obcegami i zalozyc :) pieknie wchodzi tyko trzeba to szybki robic bo w miare stygniecia waz sie urczy , za to zdjecie = sie tylko rozciecia takj sie zasysa ze nie ma bata :) cybanty zbedneeeeee.... MJ1200 tez ma 18 mm wlotu a moj CellFast 16 wchodzi bez wrzatku i kombinerek.ale 16mm sr. zewnetrznej czy wewnetrznej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ja tez kupilem Cell Fast i wydaje mi sie ze jest za miekki :( Mialem jeszcze do wyboru ten do oleji i smarow 12/16/1,5 ale nie byl tak elastyczny i pewnie bylby lepszy. No coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...