daFojtek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 chcialem wyedytowac bios mojej karty GeForce 2 MX 64mb i tv-out czym go poozniej wgrac p.s. skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nowy referencyjiny bios nvidia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 luknij pod ten adres www.nvidia.com.pl w sekcji nvidia referencyjne lub programy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 chcialem wyedytowac bios mojej karty GeForce 2 MX 64mb i tv-out czym go poozniej wgrac p.s. skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> nowy referencyjiny bios nvidia Jest takie coś na stronce Nvidia.pl jak dział download -->biosy Poszukaj tam progza co się Nvidia flash zwie i poszukaj biosu do swojej grafy. A edytowanie biosu : Nvidia Bios Editor!!!!!!! Zapisujesz do pliku i potem flasciach!esz nvflash`em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 REferencyjny nie znaczy lepszy.... :( nie zapomnij zrobic backup'a obecnego :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 REferencyjny nie znaczy lepszy.... :( nie zapomnij zrobic backup'a obecnego :!: spoko zawsze to robie tak na wszelki wypadek, aha jeszcze jedno jak zaktualizuje bios to zapamieta poprzednie taktowania rdzenia i pamieci?????? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 spoko zawsze to robie tak na wszelki wypadek, aha jeszcze jedno jak zaktualizuje bios to zapamieta poprzednie taktowania rdzenia i pamieci?????? :twisted:hmmm...szczerze ...nie wiem ... :? chyba bedzie mial takie jakie jest w nowym biosie :wink:... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 spoko zawsze to robie tak na wszelki wypadek, aha jeszcze jedno jak zaktualizuje bios to zapamieta poprzednie taktowania rdzenia i pamieci?????? :twisted:hmmm...szczerze ...nie wiem ... :? chyba bedzie mial takie jakie jest w nowym biosie :wink:...Kurde ciekawe bo na orginalnym standardowo jest sporo podkrecona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...