sham4n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Wiem, że od razu powiecie, że r9100 jest lepszy, ale ja sobie myśle tak: skoro FX jest kompatybilny z dx9 to czy nie jest to bardziej przyszłościowy zakup od r9100?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Nie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Bo po co takie DX9 jak wszystko się tnie ?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 no dobra, a instalować wogóle te DX9?!?!??!?!?!?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Trzeba instalowac DX9 bo inaczej w nowe gry nie pograsz. Widze ze chcesz zmienic karte na inna. Dobrze sie zastanow. FX omijaj z daleka. Poczekaj jeszcze troche bo karty Ati zaczynaja taniec to moze zamiast R9100 kupisz np: R9600pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 no tak do lipca co najmniej poczekam:) może wtedy coś lepszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Widzę sham4n po twoich tematach, że kombinujesz i kombinujesz, jakby tu zrobić żeby wyszło na FXa... Bierz tego 5200 i daj nam spokój, tylko potem nie płacz :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=72894 kucyk ma racje ... nie dasz sie przekonac i 3 temat zalozysz z porownaniem do gf3ti200 to poleci od razu ... wez se tego fx'a - pudelko z naklejka dx9 powies na monitorem i chwal sie przyszlosciowa karta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Widzę sham4n po twoich tematach, że kombinujesz i kombinujesz, jakby tu zrobić żeby wyszło na FXa... Bierz tego 5200 i daj nam spokój, tylko potem nie płacz :lol: :wink: A pozniej beda sie pojawiac tematy typu "Po co mi to bylo- FX5200" albo "Zdołowany-FX5200" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sham4n Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 no chłopaki chcem się tylko upewnić! :) A jak czegoś nie rozumiem to pytam! A grafami nigdy jakoś się nie interesowałem więc teraz jestem do tyłu! :) Ale już wiem na pewno, że FX5200 to shit!!! hehe i proszę nie denerwować się na mnie!!!! :) Dzięki za rozwianie wątpliwości!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 kup sobie 9100 lub gf4ti i będziesz zadowolony zobaczysz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja jeset ciekaw co swoimi możliwościami zaprezentuje R9550 ma kosztować ok 300-350zł może mi ktoś powiedzieć ile to ma potoków i kiedy to wyjdzie może warto będzie na nią poczekać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 gf4 tit . zade tam 9100 - te karty sa minimalnie tansze od 4titanium a duzo gorsze - szczegolnie jezeli chodzi o stery kompatybilnosc itp . patrz - far cry , painkiler i inne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 gf4 tit . zade tam 9100 - te karty sa minimalnie tansze od 4titanium a duzo gorsze - szczegolnie jezeli chodzi o stery kompatybilnosc itp . patrz - far cry , painkiler i inne Przy małej różnicy w cenie GF4200 jest lepszy A co do problemów w Far Cry i PainnKiler to wina sterowników. Trzeba wiedziec jakie zainstalowac i klopot z głowy. Moj kolega ma 9100 zainstalowal OMEGI 2522 i problemy zniknely. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ja jeset ciekaw co swoimi możliwościami zaprezentuje R9550 ma kosztować ok 300-350zł może mi ktoś powiedzieć ile to ma potoków i kiedy to wyjdzie może warto będzie na nią poczekaćTo ma byc low-end do walki z fx5200 wiec nie podniecaj sie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 To ma byc low-end do walki z fx5200 wiec nie podniecaj sie :lol: No tak ale z tego co mi wiadomo to R9550 ma mieć 4 potoki renderujące na 2 TMU czyli to raczej będzie taki R8500/9100 z DX9 więc wcale nie tak źle :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 No tak ale mi chodzilo ze to nie nastepca 9500 . Karta bedzie oki jezeli bedzie w cenie do ~350 . jezeli bedzie miala dziury kolo GPU jakies porzadne memorki to moze sie przesiade ze swojego 9100 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maveric Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 nie wiem czy ktoś to zauważył że na niektórych gierkach nie da rady właczyć na geforce 256 a na geforce 2 mx 200 już można. A przecież GF 256 jest lepszy od gf mx 200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 nie wiem czy ktoś to zauważył że na niektórych gierkach nie da rady właczyć na geforce 256 a na geforce 2 mx 200 już można. A przecież GF 256 jest lepszy od gf mx 200Ta tylko takiego bajeru nie ma pomiedzy DX8 a 9 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...