mib Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Od jakis 2 dni nie moge ogladac zadnych plikow wideo abojetne czy avi czy wmv. pliki sie odpalaja ale pokazuje sie tylko czesc filmu to tak jakby w zaslonic 3/4 ekranu i zostawic reszte (reszta to prawy gorny rog). jak to usunac?? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 zainstaluj FFdshow z strony http://divx.pl powinno pomoc pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Niestety nic nie pomoglo nadal jest to samo!!!!! Moze jeszcze jakies pomylsy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jaki windows ?? odinstaluj wszelkie divx`y i kodeki i wez zainstaluj jeszcze raz ffdshow. [/php] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Mam xpi pierwszy raz cos takiego mi sie stalo moze to jakis wirus albo cos w tym rodzaju?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 potraktuj kompa skanerem mks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Napewno wirus nie jest powodem takiego zachowania. Nawala jakis kodek. Odinstaluj je i zainstaluj jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Skaner on-line i potem instaluj - masz wmp 9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Wirusow nie mam ale nadal po instalacji WMP 9 sie kopie i jest to samo wszystkie divx sa odinstalowane!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 najchętniej polecił bym Ci reinstal windowsa .... ale spróbuj wrzucić direct-xa mam rozumieć że po odinstalowaniu dvix`ów zainstalowałeś samego ddshow ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 piernicz fddshow, wywal wszystkie kodeki, zainstaluj samego najnowszego divxa i sproboj cos odpalic. A czy uzywajac innych programow np. bestplayera ekran juz jest normalny, czy tez dalej widzisz "polowke" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Po wywaleniu kodeków dokładnie wyczyść rejestr - u mnie zawsze pomaga. Uzywam jv16 a teraz to sie nazywa reg cleaner czy jakos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Dzieki za pomoc!!!! Znalazlem rozwiazanie!!! problem stwarzaly najnoiwsze sterowniki do nForce'a!!!!!! pierwszy raz sie z czyms takim spotykam ale juz filmy mi chodza!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...