Skocz do zawartości
Gość Lanselot

Prowokacja? :>

Rekomendowane odpowiedzi

Próbuje znaleśś jakiś test tego cacka, wyglada bardzo ciekawie i ta cena :). Tyle że wszystko o tym coolerze jest po niemiecku czyli w jezyku (pomimi 3 lat nauki) absolutnie dla mnie nie zrozumiałym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam radiator Zalmana jest tylko w calosci chroniony prawem . Wzorowanie sie na nim nie jest karalne . Tak samo jak Benz nie mial monopolu na silnik spalinowy . Caly miedziany 100 zl taniszy to jest to nawet jezeli jest glosniejszy . Ten regulator obrotow jest do nigo gratis ? No to looz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ograniczenia co do kompatybilnosci ze wszystkimi plytami sa:

"Nie moze byc kondensatorow pod zapięciem radiatora wyższych niż 2.4 cm, dodatkowo nie mogą być elementy wyższe niż 3.9cm w promieniu 5.1 cm licząc od srodka procesora"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ograniczenia co do kompatybilnosci ze wszystkimi plytami sa:

"Nie moze byc kondensatorow pod zapięciem radiatora wyższych niż 2.4 cm, dodatkowo nie mogą być elementy wyższe niż 3.9cm w promieniu 5.1 cm licząc od srodka procesora"

Toc to oczywiste skoro jest ludzaco podobny konstrukcja do Zalmana .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy nadaje się na socketa A bez otworów wokół ? 

Na zdjęciach nigdzie nie ma pokazanej zwykłej zapinki. tylko jakieś konstrukcje.

Bozia oczu nie dala ?? 8O A to na samej gorze po prawej to co ? Mamucia pupa ? Bo dla mnie zapinka na plyty bez dziur .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak, może nie. Wyraźnie pokazanej samej zapinki nie ma. Fakt, jest coś na kształt adaptera?? ale pewne wątpliwości co do funkcjonalności mogą być........... No dobra, czepiam się, ale 140zł nie wydam, bez pewności że to jest dobre, tylko na podstawie widocznego zdjęcia :roll: .

A jak wygląda mamucia pupa ? :D , ja nie widziałem

Update

Może ktoś ma namiar na stronkę z dokładniejszym opisem i nie po niemiecku (preferowany polski lub angielski) ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eeeee - co to ejst - to tylko zalman z inna nalepka na wiatraku. ja w ogole nie zczailem na poczatku ze to jest innej firmy... No nie wiem, ale jak jest 100 zl tanse i tylko pol stopnia gorsze to brac testoac i relacje!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozemy przeslac do testow tego coolteka, wtedy powinno sie wiele wyjasnic. Czekam tylko jaki serwis jest zainteresowany. Nie jest to konstrukcja Zalmana finow jest mniej i sama srednica jest mniejsza, wentylator tez jest inny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi