cougar Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Otóż z góry uprzedzam, że dość długo szukałem rozwiązania, nikt mi nie umiał pomóc.. Od pewnego czasu, nie mogę załadować stron google.com oraz microsoft.com (paru innych także, nie tylko w domenie .com, ale wymienionych używałem najczęściej i sprawia to największy problem). Tymczasowe rozwiązanie daje CWShredder (najnowsza wersja), z tym, że wg wyników pokazanych po skanowaniu, nic nie jest zarażone... Niemniej po uruchomieniu opcji 'fix' z powrotem mogę oglądać te strony. Problem jednak pojawia się znowu po jakimś czasie, nie trzeba nawet restartować komputera.. Nie wiem co to może być, próbowałem szeregu programów Anty-Spy, antywirusa McAfee, Mks_vir'a, Ad-aware... nic. System mam raczej połatany update'ami z microsoftu więc nie wiem dlaczego dzieje się jak się dzieje :) System Windows XP Pro SP1, IE 6.0 Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 a może ja polecę coś innego może mozzila ? firefox opera ? netscape ? zamiast IE ?? lub chociaż nakładkę myIE ?? a spróbuj urzyć Ad-aware i skanera mks pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 sproboj Ad-aware i SpyBot na najwyzszych priorytetach skanowania. wszystkie smieci zassaja z kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...