elmo Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) gra ktos z tweak'owcow jeszcze w raga? ... ja giercuje choc zadko na ROCity ... zapraszam pozdrówka elmo Edytowane 8 Września 2005 przez elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindeth Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 mam ochote sciagnac Ragnaroka i zagrac, ale chcialbym tylko wiedziec czy ta gra jest turowa? i jakie tam w ogole jest sterowanie i walka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ja se an euphro pomykam, lagi wieczorami ze kur****a bierze i na woe, ale tak poza tym gicior ;D , strona serwa euphro.com, ludzi masakrastycnzie dużo ;/, ale juz go nei opuszcze, szkoda mi mojej postaci , nick na serwie jak na forum "stolar". Własnei koncze meczenie mojego magician high , pochalstac sie mozna po rebirth ale juz 6 jobów i bedzie high wiz ^^. Puki co żygam expieniem , dlatego na tym forum pisze ;D. Mamy gildyjke o polskich korzeniach, obecnei tylko trzon dowodzący został polski ;[, ale sa tez inne mniej lub bardziej polskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ściągnąłem te dwa pliki instalacyjne z torrentów, które podał ELMO, niestety całość jest w krzaczkach... jest jakiś patch lokalizujący toto na jakiś język, który moje oczy potrafiłyby odczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) mam ochote sciagnac Ragnaroka i zagrac, ale chcialbym tylko wiedziec czy ta gra jest turowa? i jakie tam w ogole jest sterowanie i walka?jak w diablo/MU czyli typowy klikacz Hack & Slash Ściągnąłem te dwa pliki instalacyjne z torrentów, które podał ELMO, niestety całość jest w krzaczkach... jest jakiś patch lokalizujący toto na jakiś język, który moje oczy potrafiłyby odczytać?patche do serwerow z reguly posiadaja tlumaczenie, oficjalny server jest koreanski stad krzaczki .. jeśli masz problem z instalacją przez krzaczki odsyłam do: http://www.rocity.pl/?pg=instalacja (pkt 1-6) zadko tutaj zagladam stad tak ostre opoznienie w odpowiedziach ... gomene Edytowane 26 Marca 2006 przez elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Ja dzisiaj zabrałem się za pobieranie plików ;) Długo trzeba czekać na założenie konta na ROCity ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Osobiscie gralem na KDR i ten serwer polecam - polski, do tego calkiem niezly support - forum + pare artow. Troche eventow, sporo ludzi, lagi raczej sporadycznie no i ma 2 wersje, jedna z bardzo duzym rate :) Hmm rzuccie okiem na www.kdr.net.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 SERDECZNIE ODRADZAM TE GRE! kumpel mi pokazał ją kiedyś, i sobie tak zaczeliśmy pykać i bum.... 1,5+ roku wyjęte z życiorysu :mur: . Na szczęścuie mam to za sobą, i myśle że nie jestem odwzajemnionym przypadkiem <_<. Ale są też dobre strony kumpel poznał przez RO dziewczyne i są ze sobą już rok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...