elmo Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Hey Elmo może wystaw gdzieś ten pliczek ??? Mnie też by się przydał. http://elmopz.republika.pl/idnum2itemdesctable.txt nalezy wrzucic do folderu data pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Jeszcze raz dzięki Elmo !! Małe pytanie czy karty (do poprawiania przedmiotów) można zdjąć po założeniu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Małe pytanie czy karty (do poprawiania przedmiotów) można zdjąć po założeniu ???NIE!!! wiec nalezy sie zastanowic zanim sie to zrobi :) pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 DZieki elmo za pomoc - teraz wszystko jest cacy (za wyjątkiem tego że krzaczki nadal panosszą sie w tips`ach :) ale olać to). Może jakieś sugestie co do grania? Ja sobie grywam magiem (mam 14 lvl5 job level) i łąduje w zasadze w fire bolta no i w mana regen. Jedeyny problem w tym ze im wiećej punktów łąduje w tego firestolca , tymdłużej go rzucam - można jaoś skrócić czas rzucania czarów? Jakie statystykki powienienem sobie podnosić jako mag? (narazie wwalam w int i agil). dzieku i za pomoc pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Może jakieś sugestie co do grania? Ja sobie grywam magiem (mam 14 lvl5 job level) i łąduje w zasadze w fire bolta no i w mana regen. Jedeyny problem w tym ze im wiećej punktów łąduje w tego firestolca , tymdłużej go rzucam - można jaoś skrócić czas rzucania czarów? Jakie statystykki powienienem sobie podnosić jako mag? (narazie wwalam w int i agil).no coz nie pomoge Ci w rozplanowaniu maga .. bo nim niegrywam i sie na tym nieznam, .. ale pewne jest to ze musisz zmienic sie na druga klase dopiero na 50lvl job a nie 40 ... zbyt duzo ma potrzebnych skili aby je tracic :) a tu poradniki http://komurka.piasta.pl/poradnik.php pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 witam giere juz se scianolem zainstalowalem i zpatchowalem. zarejestrowalem sie na serwerze xeno ale na tej stronce nie znalazlem nigdzie odnosnika do pliku xeno3.exe (lama ze mnie) jak mozesz to wyslij mi link P.S. chcem zaczac gre jako wojownik jak sie prezentuje tu ta klasa (gralem w conqera i tam wojownik byl kiepski)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 witam giere juz se scianolem zainstalowalem i zpatchowalem. zarejestrowalem sie na serwerze xeno ale na tej stronce nie znalazlem nigdzie odnosnika do pliku xeno3.exe (lama ze mnie) jak mozesz to wyslij mi link link do patcha masz w watku o serverach :D http://dreamless-infinity.org/Xeno/XenoInstall.exe pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 2 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2004 kurde! Boska jest ta gra! polecam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 witam again dobra sprawa by bylo zabrac troszcze polakow i tzrymac sie jakos razem w jakies gildii czy chociaz miec sie we friendsach podajcie jak zwa sie wasze postacie, lvl, kim gracie i kiedy was mozna zastac na xeno. moja postac to AIRhead(pl) lvl: 15/8 swordman gram codziennie w wolnych chwilach zawsze jestem ok 22-24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
destiny_ Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Calkowicie darmowy polski serw :) http://www.allseron.hostings.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 ja sciagam i dzisiaj zaczynam grac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 witam again dobra sprawa by bylo zabrac troszcze polakow i tzrymac sie jakos razem w jakies gildii czy chociaz miec sie we friendsach podajcie jak zwa sie wasze postacie, lvl, kim gracie i kiedy was mozna zastac na xeno. moja postac to AIRhead(pl) lvl: 15/8 swordman gram codziennie w wolnych chwilach zawsze jestem ok 22-24 mam zalozona wlasna polska gildie R.I.P. ale zostlao w niej jeszcze tylko jedno miejsce - podajcie swoje klasy, lvl i jak czesto i ile dziennie gracie - moze kogos przyjme ale nic nieobiecuje ze wzgledu ze to tylko jedno wolne miejsce :? jest takze druga polska gildia Someday's Dreamers - ale ostatsnio nikt z nich niegra wiec albo jest w uspieniu, albo umarla Calkowicie darmowy polski serwhttp://www.allseron.hostings.pl/liste serwerow podalem w linku .. jest rowniez tam allseron (trudno sie tam dostac, swietny rate, ale ogranicznik co do max 50osob onlime) pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 kurcze zrobilem wsio wedle opisu i mam ze nie moze sie polaczyc z serwerem (Xeno) :( cholerka no co jest ? Ogniomurek wylaczylem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 kurcze zrobilem wsio wedle opisu i mam ze nie moze sie polaczyc z serwerem (Xeno) :( cholerka no co jest ? Ogniomurek wylaczylem ... mozliwe ze oficjalny patch ma w sobie zawarte stare ip zmien linijkie adress w sclientinfo.xml zawartym w folderze data (edytujac notanikiem) na: <address>213.112.16.229</address> pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 dziekuje slicznie, juz zaczynam sie uczyc grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 gram teraz na Xeno - nick wunat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 kurde od pol godziny probuje wejsc na xeno. Zawsze jest tak beznadziejnie w weekend o tej porze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 nie teraz padl calkiem. byla wiadomosc ze cos im majstruja z laczem, a chcialem pograc w nocy :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 kurde od pol godziny probuje wejsc na xeno. Zawsze jest tak beznadziejnie w weekend o tej porze? nie teraz padl calkiem. byla wiadomosc ze cos im majstruja z laczem, a chcialem pograc w nocy :<jesli chodzi o techniczna jakosc servera ostatnio jest katastroficzna :? zukam sobie czegos nowego, ale mam nadzieje ze wroca dobre czasy xeno i niebede musial sie przenosic pozdrawiam elmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 zeby wstal przed noca ... ale znajac moje szczescie to nie ma szans ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 elmo co sadzisz o serwerze DRT?? Wlasnie dostalem tam konto. Jak znajdziesz jakis dobry serw to dawaj to sie przeniose. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 elmo co sadzisz o serwerze DRT?? Wlasnie dostalem tam konto. Jak znajdziesz jakis dobry serw to dawaj to sie przeniose. DRT + świetna ekipa polaków + brak darmowych warperow i jakich kolwiek lamerskich ulatwien + obsluga kolorkow ubranek + bardzo duzo elementow przetlumaczonych na polski - rate 2/2/3, ale ... ze zmiana tablicy exp, przez co jednak expiriance idzie troszke za szybko, a drop jest juz wogle przesadony - lagi i b.czeste pady serwera T_T mam tam postac na 44lvl wiec przesiadka spowrotem ns DRT niebyla by dla mnie jas wielka katastrofa ... ale DRT ma znacznie wieksze problemy techniczne niz Xeno :/ ... narazie pozostaje przy Xeno - dzisiaj nieuraczylem lagow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti Black Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ja dzisiaj zaczynam grac :) morti(pl) - moj nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AIRhead Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 elmo gdzie sie "rafinuje" przedmioty (iron ore czy jakies gemsy)?? ja teraz mam 29/21 lvl swordman czy miejsce w gildii nadal aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 a ja mam 45 /33 lvl swordsman :) ksywka :) Moo Dan (żeby było widać ze polak , prawda? :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 elmo gdzie sie "rafinuje" przedmioty (iron ore czy jakies gemsy)?? ja teraz mam 29/21 lvl swordman czy miejsce w gildii nadal aktualne? musisz miec blacksmith'a(kowal) zeby przerabiac zelazo na stal (iron +coal) [RIP]Piku SirYrC out. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 oj chyba już z dobrą godzinkę xeno dajbli wzieli :) serv padł :) czekamy na rebirth :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Ano czekamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fac30FF Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Noz kurde. Ile mozna czekac. Akurat se fajne monsterki znalazlem do bicia :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 lol - to penie jak sie dowiedzieli zę fajne potworki znalazłeś to wyłączyli serer :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...