Skocz do zawartości
elmo

Ragnarok

Rekomendowane odpowiedzi

DZieki elmo za pomoc - teraz wszystko jest cacy (za wyjątkiem tego że krzaczki nadal panosszą sie w tips`ach :) ale olać to).

Może jakieś sugestie co do grania? Ja sobie grywam magiem (mam 14 lvl5 job level) i łąduje w zasadze w fire bolta no i w mana regen. Jedeyny problem w tym ze im wiećej punktów łąduje w tego firestolca , tymdłużej go rzucam - można jaoś skrócić czas rzucania czarów? Jakie statystykki powienienem sobie podnosić jako mag? (narazie wwalam w int i agil).

dzieku i za pomoc

pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może jakieś sugestie co do grania? Ja sobie grywam magiem (mam 14 lvl5 job level) i łąduje w zasadze w fire bolta  no i w mana regen. Jedeyny problem w tym ze im wiećej punktów łąduje w tego firestolca , tymdłużej go rzucam - można jaoś skrócić czas rzucania czarów? Jakie statystykki powienienem sobie podnosić jako mag? (narazie wwalam w int i agil).

no coz nie pomoge Ci w rozplanowaniu maga .. bo nim niegrywam i sie na tym nieznam, .. ale pewne jest to ze musisz zmienic sie na druga klase dopiero na 50lvl job a nie 40 ... zbyt duzo ma potrzebnych skili aby je tracic :)

a tu poradniki

http://komurka.piasta.pl/poradnik.php

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

giere juz se scianolem zainstalowalem i zpatchowalem. zarejestrowalem sie na serwerze xeno ale na tej stronce nie znalazlem nigdzie odnosnika do pliku xeno3.exe (lama ze mnie)

jak mozesz to wyslij mi link

P.S. chcem zaczac gre jako wojownik jak sie prezentuje tu ta klasa (gralem w conqera i tam wojownik byl kiepski)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

giere juz se scianolem zainstalowalem i zpatchowalem. zarejestrowalem sie na serwerze xeno ale na tej stronce nie znalazlem nigdzie odnosnika do pliku xeno3.exe (lama ze mnie)

jak mozesz to wyslij mi link

link do patcha masz w watku o serverach :D

http://dreamless-infinity.org/Xeno/XenoInstall.exe

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam again

dobra sprawa by bylo zabrac troszcze polakow i tzrymac sie jakos razem w jakies gildii czy chociaz miec sie we friendsach podajcie jak zwa sie wasze postacie, lvl, kim gracie i kiedy was mozna zastac na xeno.

moja postac to

AIRhead(pl)

lvl: 15/8

swordman

gram codziennie w wolnych chwilach zawsze jestem ok 22-24

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam again

dobra sprawa by bylo zabrac troszcze polakow i tzrymac sie jakos razem w jakies gildii czy chociaz miec sie we friendsach podajcie jak zwa sie wasze postacie, lvl, kim gracie i kiedy was mozna zastac na xeno.

moja postac to

AIRhead(pl)

lvl: 15/8

swordman

gram codziennie w wolnych chwilach zawsze jestem ok 22-24

mam zalozona wlasna polska gildie R.I.P. ale zostlao w niej jeszcze tylko jedno miejsce - podajcie swoje klasy, lvl i jak czesto i ile dziennie gracie - moze kogos przyjme ale nic nieobiecuje ze wzgledu ze to tylko jedno wolne miejsce :?

jest takze druga polska gildia Someday's Dreamers - ale ostatsnio nikt z nich niegra wiec albo jest w uspieniu, albo umarla

Calkowicie darmowy polski serwhttp://www.allseron.hostings.pl/

liste serwerow podalem w linku .. jest rowniez tam allseron (trudno sie tam dostac, swietny rate, ale ogranicznik co do max 50osob onlime)

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze zrobilem wsio wedle opisu i mam ze nie moze sie polaczyc z serwerem (Xeno) :( cholerka no co jest ? Ogniomurek wylaczylem ...

mozliwe ze oficjalny patch ma w sobie zawarte stare ip

zmien linijkie adress w sclientinfo.xml zawartym w folderze data (edytujac notanikiem) na:

<address>213.112.16.229</address>

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde od pol godziny probuje wejsc na xeno. 

Zawsze jest tak beznadziejnie w weekend o tej porze?

nie teraz padl calkiem. byla wiadomosc ze cos im majstruja z laczem, a chcialem pograc w nocy :<

jesli chodzi o techniczna jakosc servera ostatnio jest katastroficzna :? zukam sobie czegos nowego, ale mam nadzieje ze wroca dobre czasy xeno i niebede musial sie przenosic

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elmo co sadzisz o serwerze DRT?? Wlasnie dostalem tam konto. 

Jak znajdziesz jakis dobry serw to dawaj to sie przeniose.

DRT

+ świetna ekipa polaków

+ brak darmowych warperow i jakich kolwiek lamerskich ulatwien

+ obsluga kolorkow ubranek

+ bardzo duzo elementow przetlumaczonych na polski

- rate 2/2/3, ale ... ze zmiana tablicy exp, przez co jednak expiriance

idzie troszke za szybko, a drop jest juz wogle przesadony

- lagi i b.czeste pady serwera T_T

mam tam postac na 44lvl wiec przesiadka spowrotem ns DRT niebyla by dla mnie jas wielka katastrofa ... ale DRT ma znacznie wieksze problemy techniczne niz Xeno :/ ... narazie pozostaje przy Xeno - dzisiaj nieuraczylem lagow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

elmo gdzie sie "rafinuje"  przedmioty (iron ore czy jakies gemsy)??

ja teraz mam 29/21 lvl swordman czy miejsce w gildii nadal aktualne?

musisz miec blacksmith'a(kowal) zeby przerabiac zelazo na stal (iron +coal)

[RIP]Piku SirYrC out.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi