Skocz do zawartości
elmo

Ragnarok

Rekomendowane odpowiedzi

hehe ja wlasnie dostalem konto na allseronie i juz nie wiem gdzie mam grac ;] , a na dodatek noob jestem i nie rozumiem jeszcze za bardzo tej gierki :|

sczesciarz jestes ze dostales tam konto <- tylko sie cieszyc :D

wybor servera pozostawiam Tobie

pozdrawiam

elmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jin - a ile czekales na odpowiedz ?? bo napisalem jakies podanie , tak badziewnie od reki jakies 2 dni temu i niewiem wlasnie czy sie niedostalem czy niedoszedl mejl ( mam problemy z zwoja skrzynka ) :/

choc w somie to wydaje mi sie ze jakbym niedostal konta to tez by mi o tym napisali :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh... :P jednak wrocilem na xeno :) juz mialem grac na Ultimate RO...ale jakos nie chce mi sie od nowa robic postaci... :P 

btw. moze ktos need thiefbug egg card (+400hp) ?

lol - jakioś ci sie nie chce?

a kto niby robi archera od początku kłamczuchu? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yyyyyyyyy niech ktos sprawdzi czy tel linki do tej gierki dzialaja!!! bo jak uzywam flashfxp i polaczam sie z serverem to tam nic nie ma oO Jak dzialaja to napiszczie jak to cos sciagnac bo ja nigdy jeszcze z ftp nie ssalem =]

topic zupdatowany, milego sciagania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano nie działa... juz prawie tydzień. Padł im po wprowadzeniu patcha, a teraz próbują przywrócić poprzedni. Robią też nowego klienta, więc chyba warto poczekać :)

Moze ktos wie czy sie nie zmienil IP serwera znowu? bo doszly mnie takie słuchy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co sie teraz na Xeno wyprawia! nastąpi fuzja 3 serverów Xeno3 EvilRO i GodRo - bedzie sie działo !!!! Całość bedzie sie nzywała KuRo

http://xeno3.com/index.php?showtopic=2375

(link jest do forum, więc niezarejstrowani użytkownicy będą musieli sobie zrobić konto ;) )

odsyłam także na kanał #Kuro na serwerze irc.deltaanime.net

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co sie teraz na Xeno wyprawia! nastąpi fuzja 3 serverów Xeno3 EvilRO i GodRo - bedzie sie działo !!!! Całość bedzie sie nzywała KuRo

http://xeno3.com/index.php?showtopic=2375

(link jest do forum, więc niezarejstrowani użytkownicy będą musieli sobie zrobić konto ;) )

odsyłam także na kanał #Kuro na serwerze irc.deltaanime.net

niezle, naprawde niezle :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi