un_ix Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 :arrow: witam sprzedaje na Allegro dysk twardy (http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6853589) - zachecam do obejzenia oferty. nie bede pisal tu o dysku tylko o ofercie jaka dostalem 8) . zacytuje wam 'goraca' oferte jaka przyslal mi jakis gostek, ktory chcial dokonac wymiany na dysk: "dam ci za niego CD LG 52x opłaca ci się(bo taki CD jest najszybszy na rynku) napisz ddrt0m@poczta.onet.pl" goscia wysmialem i napisalem, zeby poszukal innego 'naiwnego' klienta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 23 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2002 ... :D hehehe najlepsze jest: "najszybszy napęd na rynku" :lol: un_ix nie możesz przegapić takiej okazji :!: :D żartowałem a ten cd-rom to niech se gościu w dupe wsadzi i niech uważa żeby mu niepierdzielną :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Przecież to jest NAJSZYBSZY CD-ROM. Udowodnie to... Najszybciej zaczyna szwankowac i najszybciej ze wszystkich cd-eków miałem ochote go wyp....olić przez balkon. Jakby leciał to też byłby najszybszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ma jeshcze jednom zalete: rozpier***a płytki w drobny mak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2002 ale gosciu dowalił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...