sharki9 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 mam taki maly problemik, system - suse linux office server net podzielony jeszcze na 2 kompy problem tkwi w tym ze jest necik powiedzmy przez 2 godziny (to jest czas przykladowy nie mierzylem :) ) wszystko smiga swietnie potem strony nie chodza, najdziwniejsze jest to ze pingi sa a stron nie otwiera, i albo moge sobie czekac przez jakis dluzszy czas az to minie lub nie - czasem mija, lub moge zresetowac server po resecie wszystko wraca co normy i po pewnym czasie historia sie powtarza ma ktos jakis pomysl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jassne, normalnie dałeś tyle szczegółów że odrazu każdy rozwiaze Twoj problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 jassne, normalnie dałeś tyle szczegółów że odrazu każdy rozwiaze Twoj problem to moze napiszesz co wiecej podac a skad niby mam wiedziec jakie detale potrzebujesz jakbym wiedzial to bym chyba ten problem rozwiazal po to tu pisze zeby go rozwiazac a nie czytac takie zdanka nic nie wnoszace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert28 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Normalnie miałem ten sam problem. Moim operatorem jest TePSA i błąd był po ich stronie... Oczywiście na początku w dziale technicznym wszyscy mi mówili że jest ok, ale nie dałem za wygraną i dalej do nich dzwoniłem. No i okazało sie że oni musieli zresetowac cos tam... i ruszyło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...