Hipek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Chciałem wgrać nowy bios płyty głównej, ale nie posiadam FDD. Update MSI z poziomu windows'a coś nie działa, poza tym próbuje ściągać wersję 5.2, podczas gdy jest już (także i u mnie na twardzielu) 5.5. Ma ktoś jakiś pomysł? Z góry dziękuję i przepraszam, jeśli komuś mój problem podniósł ciśnienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mozesz wgrac BIOS na dysk, a flashowanie przeprowadzic z trybu MS-DOS. Jezeli posiadasz WinXP lub 2000, do zabootowania DOS'a uzyj bootowalnego CD lub jesli masz, to krazka z Win98SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 "Pytanko">tytuł niezgodny z regulaminem. Użyj do zmiany tytułu. 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 A jeśli się nie ma bootowalnej płyty, a mam fdd, kieyś widziałem taki programik <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury</span> robił dyskietke startową wie ktoś może jak się nazywa albo ma linka, lub na dysku może ktos ma to prsze na meila Lsadlo@o2.pl bo już się wściekam i nie mige zaktualizować :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2004 Znalazłem obraz http://www.howto.pl/modules.php?name=Downl...=titleA&show=10 na tej stronie wklejam jakby komuś się mjało przydać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 2002JSQ - mam pytanie... może troche banalne, ale nie posiadam również FDD no i właśnie chciałem utworzyć boot-owalną płytę CD z potrzebnym BIOS-em i Award BIOS do przeprowadzenia flashowania, ale właśnie na takim dziadostwie stanąłem :/ Nie potrafie utworzyć takiej płyty :/ Może pomożesz ? Jaki progss ? Krok -> po -> Kroku :wink: Byłbym dozgonnie wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 17 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2004 to pożycz od kogoś bootowalna płyte z win 98 i po kłopocie. bios i program do flashowania wrzuć sobie na dysk, ale pamiętaj, że jeżeli musi to być patrycja FAT, FAT32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...