miro_x Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Problem jest taki. po podlaczeniu do wyjscia tv przejsciowki z s-video na chinch przy starcie kompa obraz jest zmniejszony na 1/3 ekranu do biosa nie da sie wejsc bo black screen. normalnosc wraca dopiero po wejsciu w tryb graficzny windy . przy tym okienku co leci pasek jeszcze jest tak zmniejszona i odswieznie jakies bardzo niskie bo miga jak cholera. to samo sie dzieje jak wlacze wyjscie tv juz w windowsie. juz nie wiem co jest grane czy karta jest skopana czy ja cos zle robie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ja tez mam zmniejszone odswiezanie do 50Hz od momentu wlaczenia komputera do chwili ukazania pulpitu. Problem u mnie jest tego typu, ze jest tak caly czas, nawet gdy kabel od TV jest zdjety calkowicie. Tak jak jest u ciebie - to chyba normalne. Mialem tak na R9000Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 u mnie kabelek jest wpięty w kompa non-stop i wszystko jest OK. oczywiście odświażanie przy starcie kompa jest ok 60Hz bo wtedy system używa sterowników uniwersalnych i dopiero po wgraniu pulpitu przechozi na te włąściwe od grafy. może monitor tak zniekształca obraz przy dziwnej rozdzielczości ?? stery mam omegi 2522 ale na innych teżmiałem zawsze looz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 kumpel ma 9000pro podejde do niego jak bede mial czas z przejsciowka i zobacze co bedzie robilo. ale z kolei inny kolega ma taka sama karte jak ja r7500 i u niego wszystko gra nie ma takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...