DJ_Yano Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jak w temacie co o tym sadzicie bo moge to miec za 465 pln nie znam firmy i moze ktos juz to mila lub ma prosze o ocene tej grafy pozdro thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jak za 465 to może i warto choć : - dużo nie pokręcisz bo to no-name - jakość obrazu będzie trochę słabsza - nie wiadomo jak z awaryjnością i gwarancją w sumie za tę cenę bym kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jest jeszcze his tylko 100 pln drozszy moze w takim razie to ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 myślę że nie zauważysz większej różnicy ale od ciebie zależy czy kręcisz (jeśli nie to na pewno nie zauważysz) i jaki masz monit, czy wolisz zapłacić mniej i mieć niewiele niższą wydajność itp. najlepiej porównaj taktowania kart i czas dostępu pamięci. taki his 9600 pro (400/600) w komputroniku kosztuje 750 zeta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7158 więc masz ładne dojście :) gigabyte 9600 pro 400/600 za 745 kupisz w sklepie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9721 a wersja 500/600 kosztuje 775 ale oba GB mają pamięci 3.3ns. jeśli ten yuan także ma pamięci 3.3 ns to bierz bo, jeśli nie to dopąłć do his lub gigabyte z takimi pamięciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Taktowanie chipu 400 MHz Pamięć 128MB DDR 128bit Taktowanie pamięci 595 MHz to sa parametry yuan'a a to his'a Taktowanie chipu 398 MHz Pamięć 128MB DDR 128bit Taktowanie pamięci 594 MHz acha no i pamieci w yuan 3.3 ns no i przed chcwila sie dowidzialem ze to sa pamieci samsunga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 bier tego yuana ............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ok thx za opinie i pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 będzie super karta, cena Ti4200 a sporo lepsza. weź dla mnie 1 sztukę :P kumpel szuka takiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 no oczywiscie jak masz mozliwosc to ja tez bym sie pisał na tego yuana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 pomysle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 dobra mam tego yuan'a slyszalem ze moze chodzi jak 9800xt czy jest w tym prawda czy tylko ktos to wyssal sobie z palki :D thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 moze : moze chodzic na taktowaniach 9600 xt ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hhyhyhhy dobre "wyssal z pali" <LOL> spojrz w podpis i drzyj :P :P jak dla mnie to jest zajebista karta chyba najlepsza w swojej klasie :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak najbardziej wyssane. :lol: It is not possible. :wink: (chodzi oczywiście o 9800XT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hmmmmmmmmm no to sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie zawiode chyba terozki siodom i kombinuja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak najbardziej wyssane. :lol: It is not possible. :wink: hyhhyhyhyhyhyhyh :) ciekawe czy ktos jeszce na forum ma Yuanka 9600pro porownal bym sobie osiagi tzn czy inne tez sie tak kreca jak moja :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 spoko dam znac :D wojna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hyhhyhyhyhyhyhyh :) ciekawe czy ktos jeszce na forum ma Yuanka 9600pro porownal bym sobie osiagi tzn czy inne tez sie tak kreca jak moja :) pozdr :) Przyznam, że nieźle go przekręciłeś. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 spoko dam znac :D wojna :D hyhyhhy spoko czekam z niecierpliwoscia :) MAM NADZIEJE ZE TEZ BEDZIE CI LATAL TAK JAK MOJ A WLASNIE JAKIE MASZ PAMIECI ??????????? POZDR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 hyhhyhyhyhyhyhyh :) ciekawe czy ktos jeszce na forum ma Yuanka 9600pro porownal bym sobie osiagi tzn czy inne tez sie tak kreca jak moja :) pozdr :) Przyznam, że nieźle go przekręciłeś. :P NAJLEPSZE JEST TO ZE BARDZO RZDAKO 9600 XT SIE TAK KRECA A TU PROSZE 9600PRO :P HYHYHHYHYH POZDR :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 oamieci elixir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 oamieci elixir :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Fajny ten Yuan!! Gdzie go można dostać!! Czy inne też tak się kręcą?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nie mam pojcia czy inne tez sie tak kreca dlatego pytalem czy ktos jeszce na forum ma takiego ja kupilem w bestcomie niestety juz ich nie maja :( w sumie to nie wiem gdzoie jeszce moga je miec :( w sumie to mozesz napisac do bestcomu czy bedea mieli albo czy ci sciagna :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 w bestcomie w gliwicach tez nie ma i nie bedzie narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 w bestcomie w gliwicach tez nie ma i nie bedzie narazie jak idzie walka z garfa ????????? :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Yano Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jestem w delegacji i testy bede robil dopiero po 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jestem w delegacji i testy bede robil dopiero po 19 spoko czekam z niecierpliwoascia na wyniki :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 storm chyba wynikow sie nie doczekasz :) ps. ciekawe czy ktos to przeczyta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boorak Opublikowano 4 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2004 Hehe :) Przypomniało mi się, że ja też czekałem na testy :) Tyle czasu już minęło. Początek wakacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...