Skocz do zawartości
DJ_Yano

yuan 9600 pro

Rekomendowane odpowiedzi

myślę że nie zauważysz większej różnicy ale od ciebie zależy czy kręcisz (jeśli nie to na pewno nie zauważysz) i jaki masz monit, czy wolisz zapłacić mniej i mieć niewiele niższą wydajność itp.

najlepiej porównaj taktowania kart i czas dostępu pamięci.

taki his 9600 pro (400/600) w komputroniku kosztuje 750 zeta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7158 więc masz ładne dojście :) gigabyte 9600 pro 400/600 za 745 kupisz w sklepie http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9721 a wersja 500/600 kosztuje 775 ale oba GB mają pamięci 3.3ns. jeśli ten yuan także ma pamięci 3.3 ns to bierz bo, jeśli nie to dopąłć do his lub gigabyte z takimi pamięciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taktowanie chipu

400 MHz

Pamięć

128MB DDR 128bit

Taktowanie pamięci

595 MHz

to sa parametry yuan'a

a to his'a

Taktowanie chipu

398 MHz

Pamięć

128MB DDR 128bit

Taktowanie pamięci

594 MHz

acha no i pamieci w yuan 3.3 ns

no i przed chcwila sie dowidzialem ze to sa pamieci samsunga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej wyssane.  :lol:  

It is not possible.  :wink:

hyhhyhyhyhyhyhyh :) ciekawe czy ktos jeszce na forum ma Yuanka 9600pro porownal bym sobie osiagi tzn czy inne tez sie tak kreca jak moja :)

pozdr :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hyhhyhyhyhyhyhyh :) ciekawe czy ktos jeszce na forum ma Yuanka 9600pro porownal bym sobie osiagi tzn czy inne tez sie tak kreca jak moja :)

Przyznam, że nieźle go przekręciłeś. :P

NAJLEPSZE JEST TO ZE BARDZO RZDAKO 9600 XT SIE TAK KRECA A TU PROSZE 9600PRO :P HYHYHHYHYH

POZDR :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam pojcia czy inne tez sie tak kreca dlatego pytalem czy ktos jeszce na forum ma takiego ja kupilem w bestcomie niestety juz ich nie maja :( w sumie to nie wiem gdzoie jeszce moga je miec :( w sumie to mozesz napisac do bestcomu czy bedea mieli albo czy ci sciagna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi