mgr.maro Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 czy ktos z szanownego grona mółby mi pomóc bo mnie czarna rozpacz już ogarnia. Mam radka 9800SE przrobionoge sterami omega na 8 potokowca . Na omega 2.5.36a ( pierwsza instalacja ) wyjscie telewizyjne działało .Potem zainstalowałe 2.5.36b i kicha nie wykrywa mi TV :(. Czy ktoś może miał z tym problem , i jeżeli tak to jak go rozwiązał. I jeszcze jedna prośba : w jaki sposób permanentnie można wyczyścic winde z driverów ( zainstalowałbym jeszcze raz all od początku ) , może znacie jakąś aplikację ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 NastyFileRemover do tego służy. co do wyjścia to nie wiem, może jak wywalisz stery i wgrasz od nowa to ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr.maro Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 a czy jest jakis programik pod ATI podobny w dzialaniu jak TVTool dla NV ? Nie zwiazany z pulpitami itp .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...