Warrior Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Eheim 1250, Xtreme II (bez wiatraków na niej), DD RBX, Proxima AMD XP 1700+ /OC/ AMD XP 2700+ W lato (czyli praktycznie obecnie :wink: ) Idle 59^C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacktotheblind Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 a ja mam srednio 32°C na procu, podczas grania podskakuje do 34, wczorajszej nocy sie zdziwilem bo niby nie bylo zimno na dworzu ale przy otwartym balkonie temp na procu potrafila spasc o 6-7°C screen http://members.lycos.co.uk/gterror/pics/te...-04-0020CET.jpg komp jak na stronce: http://gterror.owns.it/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 ja tam ręki do kibla nie lubie wkładac to neiiwem jaka jest temp wody ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Eheim 1250, Xtreme II (bez wiatraków na niej), DD RBX, Proxima AMD XP 1700+ /OC/ AMD XP 2700+ W lato (czyli praktycznie obecnie :wink: ) Idle 59^C eee serio? :) to chyba albo czujnik lezy w piecu albo chyba masz problem :| u mnie 30C-32 idle i 36-38C stress Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Abit NF7-S ver 2.0 więc pewnie jakieś przekłamanie ale dla mnie ważne że przy max stresie jest full stable. Chociaż WC jest beż żadnego nawiewu, sama chłodnica a do tego podłączony OC procek i GF4 ti4400..... miałem zamiar dać 2 wentyle 12x12 na Xtreme2 ale zwiększy to hałas, obecnie jest bezgłośnie :wink: jedynie wentyl od psu słychać... a i tak będzie stabilny tak jak teraz więc po co przepłacać :P a na kompie i tak nie gram tylko wykorzystuje go do pracy zarobkowej, projekty www itd. więc na razie jest ok 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...