kisio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 kumplowi na k7vza tez harczy dźwięk.. hmm.. dziwne.. teraz to już w schizy popadam.. jak mi mp3jka zacharczy to nei wiem czy to przez mp3jke czy programik hehe ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Asrocki K7S8X i K7S8XE(+) maja taka opcje w biosie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 heh wlasnie to odpalilem i mp3 nie harcza ;) a jakie ustawienia najlepiej zapodac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ja uzywajac SS nie zauwazylem jakichkolwiek oznak zlego dzialania dzwieku (czy to mp3, wave czy cokolwiek innego). W biosie funkcje CPU Disconnect Function mam wlaczona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ja nie mam na k7s5a, jak wróci mój l7s7a2 to pogadamy ;) teraz sprzęt zastępczy aby działał. i tak cud że ta płyta chodzi mi stabilnie z DDR. w CS tez mam pierdy śmierdy w menu więc tylko do neta się ten program nada :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 mam zasadnicze pytanie. czy ten program obniza temp tylko w idle ?, a wstresie nie ma roznicy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 moglby ktos udostepnic ? bo cos chyba z tego serwera ruskiego wyparowalo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 RS - soft obniza temp nie tylko w idle (u siebie jak gram to odkrecam zalmana na 2100rpm i temp rosnie do 43*-44*). mar_cin sofcik na serwerze jak byl tak jest :D Sprawdz jeszcze raz (u mnie dziala). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 A wyłącz tego disconecta w biosie i sprawdź?? ze jak ?? ze co?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuli007 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Hej jakby ktoś mógł mi to wysłać na zuli007@tenbit.pl bylbym wdzięczny bo server ruski padł a w necie google mi tego nie znajduje... OK już nie... znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 u mnie dzwiek zachowu je sie zupelnie normalnie a temp spadla o 10 stopni rewelka zarz sprawdze w obciazeniu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ehh no i teraz totalnie upadl serwer :| nawet nie moge na ta strone wlesc ..... dziwne Edit: dobra juz mam chyba :D zara zobaczymy jak sie spisuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neoski Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mi też nie działa :?. Może ktoś by to udostępnił na jakimś serwerze? Albo prześlijcie mi to na neoski@op.pl. Dzięks z góry. Greets, neoski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 U mnie spadek z 44 do 37C podczas surfowania w necie i do 34C po kilu minutach całkowitej bezczynności systemu :P Update Po odpaleniu Prime95 temp. siegnęła 51C czyli dokładnie tyle ile było wcześniej. Wniosek jest taki, że w full load temp. nie zmieniają się pod wpływem tego programu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 wrzucam na swój FTP na lycos. jak skończy to podam link. w stresie podobno i ta kte funcje nie działają bo chipset działa z pełną szybkością a te opcje wyłaczają sekcje proca kiedy nie są używane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 No i program pokazał co potrafi. Przeglądam strony i nagle reset... Nie zdarzylo mi się nigdy cos takiego (podobnie jak przy za małym napięciu na procku). Nie używam tego więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 u mnie póki co dziąła spoko wszystko.. jak mi sie będzie bardzo nudzić to może 3dmarki zapuszcze.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 no dobra ale czy włączanie i wyłączanie napięcia w poszczególnych częsciach proca nie działa negatywnie na niego ??? z zasady urządzenia elektryczne nie lubią częstego włączania i wyłączani - skoki napięc nie wiem jak sie to ma w przypadku proca bo sie nie znam więc pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozio_17 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 U mnie na Athlonie 1800+@2400+ z 38 na 29 przy ogladaniu Tv przez tuner. teraz przy sluchaniu mp3 ( z dzwiekiem nic sie nie dzieje ) 26. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 abit nf7 - programik o jakieś 2'C wydajniejszy od cpuidle extreme (i do tego freeware). Audio nie przycina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ojej dzieci dzieci: TU macie cos znacznie lepszego. Program dziala identycznie jak ten o ktorym mowa, ale nie ma mowy o zadnych zakloceniach w dzwieku itp. W srodku jest instrukcja, wszystko bardzo latwo ustawic. Polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 wywaliłem link żeby mnie lycos nie ochrzanił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ojej dzieci dzieci: TU macie cos znacznie lepszego. Program dziala identycznie jak ten o ktorym mowa, ale nie ma mowy o zadnych zakloceniach w dzwieku itp. W srodku jest instrukcja, wszystko bardzo latwo ustawic. Polecam :D nie wiesz co piszesz, pierdzi mi kiedy program jest wąłczony i po wylaczeniu, musiałem s2kcontrol włączyć i wyłączyći dopiewro wróciło do normy. s2k daje lepszą możliwość kontrolowania wł/wył, dorzuca ładną ikonę w trayu ;) a poza tym z tym wpcredit temp doszła mi do ponad 30*C czyli jak bez programu (i pierdziało) - bral obsługi SIS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ojej dzieci dzieci: TU macie cos znacznie lepszego. Program dziala identycznie jak ten o ktorym mowa, ale nie ma mowy o zadnych zakloceniach w dzwieku itp. W srodku jest instrukcja, wszystko bardzo latwo ustawic. Polecam :D nie wiesz co piszesz, pierdzi mi kiedy program jest wąłczony i po wylaczeniu, musiałem s2kcontrol włączyć i wyłączyći dopiewro wróciło do normy. s2k daje lepszą możliwość kontrolowania wł/wył, dorzuca ładną ikonę w trayu ;) a poza tym z tym wpcredit temp doszła mi do ponad 30*C czyli jak bez programu (i pierdziało) - bral obsługi SIS. To chyba u Ciebie. Oba programy dzialaja identycznie. Oba bonizaja w takim samym stopniu temperature. Ale do jednego masz racje - WPCREDIT dziala tylko pod NF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 czyli nie jest lepszy :) a na K7S5A wszystko jest możliwe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 U mnie przynajmniej nie stwierdzilem zadnego pierdzenia, choc mam Live'a a na AC97 nie sprawdzalem i przynajmniej nic Ci sie nie laduje do Traya i nie zasmieca pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 co kto woli zle zauważ że dużo ludzi ma asrocki i dla nich to super sprawa a na via czy nF2 to kwestia gustu. wróci moja płyta to zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 No i program pokazał co potrafi. Przeglądam strony i nagle reset... Nie zdarzylo mi się nigdy cos takiego (podobnie jak przy za małym napięciu na procku). Nie używam tego więcej. Dokładnie to samo !!!!!!!! Jaka masz płyta ....?? Bo mi na Abitcie Nf-7 sl .... Przerestartował .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Jak w podpisie - asrock na sisie. Może to coś zmniejsza napięcie ? I jak nagle proc dostanie kopa to nie wyrabia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 no ja mam siska wiec musze zostac przy radzieckiej konstrukcji hehe =) ale nie narzekam.. wszystko oki =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...