parasite Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Witam .Czy ktos moze cos wie wiecej na ten temat bo slyszalem ze maja byc tansze (chodzi mi głównie o nokie 6600 bo teraz stoi 1200 w ideii porażka :roll: ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 NIe spodziewaj sie wielkeigo spadku ceny... 10-15% moze za jakis czas..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Nie ma szans, do tej pory u nas w kraju telefony byly jedne z najtanszych w europie (chodzi mi o promocje przy abonamentach), inne firmy w innych krajach mialy troche inna polityke - telefony drozsze - wiecej darmowych minut, tansze rozmowy, u nas bylo odwrotnie tanie telefony ale operatorzy musieli sobie zwrocic kase poprzez drozsze rozmowy, wysokie abonamenty. Widac od niedawna zmiane polityki - rozpoczela ja Era - dodaja ogrom darmowych minut, ale niestety telefony juz nie sa w tak atrakcyjnych cenach, czytalem tez ze wogule nasi operatorzy chca wycofac sie z "telefonow w promocji" poniewaz najnormalniej w swiecie im sie to nie oplaca, a jeszcze jak beda obnizac ceny rozmow coraz bardziej, to tym bardziej...... Ma wejsc opcja tak jak w innych krajach tzn. bedzie mozliwosc zakupu telefonu na raty !!!!! A zgadnijcie dlaczego tak sie dzieje ? TAK !! Prepaid szaleje ! Weszlo Heyah i w tym momencie zostal przelamany schemat wyzszych kosztow rozmow PREPAID od abonamentu - tanie rozmowy, to samo smsy (taniej niz w abonamentach) - abonamentowcy zaczeli sie burzyc, tak wiec wymagalo to podwziecia odpowiednich srodkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...