Skocz do zawartości
sts

Jaka Grafa?tylko ATI i na giełdzie komputerowej w Warszawie.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie jaka grafika a le tylko ATI wchodzi w gre do 800zł (MAX) i żebym ją mógł kupic na Warszawskiej Giełdzie Komputerowej (WGK). Zastanawiam się nad 9600PRo lub XT ale jaką firme polecacie HIS, POWERCOLOR, GIGACUBE, czy może jakieś inne?

(Tylko pamietajcie MAX 800zł i ania grosza wiecej) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie nad:

Radeon 9600 XT Sapphire 128MB (128-bit) za 845 zł niestety troche za dużo)

lub Radeon 9600 Pro Ultra Gigabyte GV-R96P128DU 128 MB DDR (za 775)

i co bedzie lepsze?? :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łaskawie byś odpowiedzial bo odpowiedzi to ja tam niewidze. Takie ogólne zestawienia kart to ja mam w necie, a chomi mi konkretnie o konkretny model ten czy inny.

Ludzie odpowiadajcie na pytania a nie sie wcinacie że juz to było, po to jest forum żeby pisac a nie martwic sie bo sie zasmieca forum itp. i itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łaskawie byś odpowiedzial bo odpowiedzi to ja tam niewidze. Takie ogólne zestawienia kart to ja mam w necie, a chomi mi konkretnie o konkretny model ten czy inny.

Ludzie odpowiadajcie na pytania a nie sie wcinacie że juz to było, po to jest forum żeby pisac a nie martwic sie bo sie zasmieca forum itp. i itd.

swoje pytanie mogles tam zadac lub w kazdym innym topicu na ten temat bo jest ich duuzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi