sts Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Jak w temacie jaka grafika a le tylko ATI wchodzi w gre do 800zł (MAX) i żebym ją mógł kupic na Warszawskiej Giełdzie Komputerowej (WGK). Zastanawiam się nad 9600PRo lub XT ale jaką firme polecacie HIS, POWERCOLOR, GIGACUBE, czy może jakieś inne? (Tylko pamietajcie MAX 800zł i ania grosza wiecej) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Radeon 9600pro FIC za 599zł z pamieci 2.86ns, jesli nie bedzie to gexcube czy tam gigabube (jeden ch uj) 9600xt 800zł tez niezle cacuszko i ewentualnie gigabyte tez jest 9600pro gut. duzy wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_aniol Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Ewentualnie pomyśl nad Radeonem 9800SE - ale tylko modowalnym na 9800PRO i 256 bitowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Zastanawiam sie nad: Radeon 9600 XT Sapphire 128MB (128-bit) za 845 zł niestety troche za dużo) lub Radeon 9600 Pro Ultra Gigabyte GV-R96P128DU 128 MB DDR (za 775) i co bedzie lepsze?? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 imo sprzedaj procka i mobo kup cos porzadnego a grafe zostaw taka jaka jest chyba ze 4ti ci niewystarcza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 ŁASKAWIE ZAJRZAŁ BYŚ TU A NIE KOLEJNE TEMATY ZAKŁADASZ !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Łaskawie byś odpowiedzial bo odpowiedzi to ja tam niewidze. Takie ogólne zestawienia kart to ja mam w necie, a chomi mi konkretnie o konkretny model ten czy inny. Ludzie odpowiadajcie na pytania a nie sie wcinacie że juz to było, po to jest forum żeby pisac a nie martwic sie bo sie zasmieca forum itp. i itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Łaskawie byś odpowiedzial bo odpowiedzi to ja tam niewidze. Takie ogólne zestawienia kart to ja mam w necie, a chomi mi konkretnie o konkretny model ten czy inny. Ludzie odpowiadajcie na pytania a nie sie wcinacie że juz to było, po to jest forum żeby pisac a nie martwic sie bo sie zasmieca forum itp. i itd. swoje pytanie mogles tam zadac lub w kazdym innym topicu na ten temat bo jest ich duuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...