malinek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Jestem nowy. Zapodalem sobie taka karte. Mam pare pytan. Co to Sideband i Fast writes? Nie wiem czy dobrze pisze. :D Ma to byc wlaczone?Ja mam jedno i drugie na wlaczone. Wyniki w 3D2003 na ustawieniach 400/700 mam 5000 na 450/780 mam 5600. Gdzie moge znalec najnowsze dety. maja numerek 60 czy cos takiego(wer. beta). Dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Karta oczywiscie taka jak w podpisie.:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Niechciał bym byc nie miły ale jest taki dział w "Sprzęt i Podkręcanie" jak "Karty Graficzne" :wink: mówi ci to coś??Rozumiem że jesteś nowy ale takich żeczy sie nie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Niechciał bym byc nie miły ale jest taki dział w "Sprzęt i Podkręcanie" jak "Karty Graficzne" :wink: mówi ci to coś??Rozumiem że jesteś nowy ale takich żeczy sie nie robi.Milo -> chyba żartujesz :lol: Podstawowe zagadnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 1 nie ten dział 2 przeczytaj se regulamin 3 stery sa na stronie nvidi !!!!!!!!!!!! 5 nastepnym razem http://forum.purepc.pl/search.php 6 było kupic radka9800pro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Niechciał bym byc nie miły ale jest taki dział w "Sprzęt i Podkręcanie" jak "Karty Graficzne" :wink: mówi ci to coś??Rozumiem że jesteś nowy ale takich żeczy sie nie robi.Milo -> chyba żartujesz :lol: Podstawowe zagadnienia Hehe w sumie tez masz racje no ale ten topic i tak juz bardziej do "Kart Graficznych" pasuje niz do gier chyba :wink:.Ale fakt tutaj pasuje jak ulał :D Pozdrawiam PS.Co do radka to LPC ma racje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 [qulał :D Pozdrawiam PS.Co do radka to LPC ma racje :twisted: co do reszty chyba tez no nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 przepraszam bom gupi :oops: . niby lepsza ati ale drozsza. roznica 250 zloty. a wydajnosci pare procent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ja za moja karte zaplacilem 950 a sensowny radek to 1200. zadne mody mnie nie bawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 musieliscie mnie tak zjeba.... na poczate. czlowiek chce sie rozwijac a tu go rownaja z ziemia przy pierwszym poscie. dzieki. a zawsze lubilem ta strone. ale i tak ja lubie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 używaj przycisku , a nie wal posta po poscie :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinek Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 potraktowalismy cie IMO ulgowo , a cene radka obakaj se na WGK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 stery możesz znaleźć tutaj: http://www.driverheaven.net/downloads/index3.htm co do fastwrite to: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=278...&highlight=fast co do kręcenia grafy i wyników to czytaj na kartach graficznych o tym 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 [qulał :D Pozdrawiam PS.Co do radka to LPC ma racje :twisted: co do reszty chyba tez no nie :wink: Nom inaczej się nie da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 A o co chodzi? : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...