xmin Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 mam monitor samsunga 753dfx i wypalil mi sie 1 pixel- w sumie nie tak wiele ale akurat zawsze wypada na bialym tle na okienku gg... a poza tym ma ile- moze 8 miesiecy wiec troche dziwna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 są odpowiednie normy i wielu producentów ma inne i może być pare martwych pikseli w martycy wd danej normy pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Zajzyj do gwarancji albo instrukcji obslugi i zobacz czy niema napisane od ilu sie kwalifikuje i w jakim miejscu musi byc pixel. Wiekszosc firm wymienia monitory jezeli ma jeden gdzies na srodku wypalone i im blizej krawedzi tym ta liczba sie zwieksza. Zwykle nie przekracza 5 ale czasami sie zdaza ze 10 i dopiero wymienia bo wszystko na krawedziach jest. Na palcach jednej reki mozna policzyc firmy ktore wymieniaja monitor bez wzgledu gdzie wypalony pixel sie znajduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xmin Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 hmm w gwarancji nie poryszaja tego tematu- ale najwyzej poczekam cierpliwie az jeszcze z pare sie wypali i najwyzej wtedy- ale qrwa jestem na prawde nie pocieszony mialem lg przez 5 lat i nic nie bylo i se wymyslilem samsunga bozeee...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...