baca_18 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Nie wiem co wpisac w miejsca zaznaczone: Wiem ze pytanie moze sie okazac dla wiekszosci prymitywne ale prosze sie powstrzymac od smiechow i mi pomoc. A i jeszcze jedno o ile sie nie myle to te forum nie dziala na friko.pl ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 1. Wersja uzytego serwera MySQL - bez tego nie ruszysz :> 2. Baza danych utworzona na serwerze MysQL gdzie beda przechowywane dane z forum. 3. Nazwa usera ktory ma prawa do modyfikacji powyzszej bazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 A wiec 1. zostawiam bez zmian tak??? Sorry ale jestem laikiem w tych sprawach. A co do 2. to jak mam ta Baze danych utworzyc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 moze prosciej :P spytaj sie goscia ktory dal Ci konto www :] on Ci powie co tam wpisac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...