Maslan Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Mam wielkie pytanie... Ostatnio przymiezam sie do kupna jakiejs porzadnej mychy do fpp. Wpadlo mi do glowy by kupic microsotfinteli mouse. Podobno ten sam sensor co min w Intelli Mouse Explorer 4.0. Wiec jest aukcja na alegro - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25499488 niby wszystko pieknie tylko te myszy sa z jakiejs wyprzedarzy i nie wiadomo ile latek maja - a problem lezy tu: http://www.tomshardware.pl/consumer/200110...calmice-08.html a dokladniej w zdaniu " Podobnie jak w przypadku Wheel Mouse Logitecha, aby uniknąć kupienia przez pomyłkę starszego modelu upewnijcie się, że na opakowaniu znajduje się napis "6000 images per second"." Czy mozna jakos zczaic czy to nowy model czy stary?? Ze sprzedawca pogadalem i on nie ma pudelek i ogolnie nie ma pojecia co to za wersja gryzonia... P.S. prosze mi nie wykupic wszystkich - zostawcie choc jedna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 za puźno sprzedane juz wszystkie :wink: żarcik .hihi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 To jest stara mysza - 3.0, na bank nie 4.0 poniewaz nie ma tych charakterystycznych rowkow na grzbiecie pod palce. Przynajmniej ja ich tu nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 3.0 jest lepsza od 4.0a bo rolka ma "ząbki" zresztą soft do 4.0a gorszy... ergo - kup MX510.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslan Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 heh ja wiem ze to nie jest 4.0 jak i równiez nie jest to 3.0 Problem lezy w tym czy jest to Intellioptical mouse 1.0 czy 1.1.. poratujcie bo wykupia wszystkie :P P.S.Wiec jak to jest poza tym - czy ta werscja (1.1) ma ten sam sensor co 3,0 i 4,0 czy cus mi sie pokielbasilo :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...