Skocz do zawartości
unkes15

Karty dźwiękowe

Rekomendowane odpowiedzi

Jaką kartę dźwiękową najlepiej kupic tak do 90-100 zł.? Ma miec dobra jakosc dzwieku, obsluge dzwieku 5.1 i wazniejszych standardow (eax lub a3d, albo oba). Gdzie mozna ja kupic w Poznaniu? Sb Live! jest za drogi. gram w gry i ogladam filmy na kompie. nie bawie sie programami dzwiekowymi. Przymierzam się do Minta 6 kanalowego. Czy to sie opyla (mam sound integrated).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wlasnie zamierzam kupic tego minta 6 kanalowego ale niejestem jeszcze do konca zdecydowany na nia, kiedys Slayer mowil ze ma tego Minta 3D 6-scio kanalowego wiec Slayer wypowiedz sie na temat tej dzwiekowki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"przerabiałem" różne karty i najbardziej zadowolony byłem z SB Live! (kiedys grałem na instrumentach klawiszowych i jakis słuch mam)

nie wiem jaki jest Mint, ale Genius 5.1 to tragedia

lepiej poszukać używanego SB Live! - znajomy kupił za 90zł, a ja właśnie sprzedałem za 100 (złote styki)

tak więc w/g mnie warto poszukać

apropo's czasopisma muzyczne określiły SB Live jako świetną kartę do tworzenia muzyki półprofesjonalnej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaką kartę dźwiękową najlepiej kupic tak do 90-100 zł.? Ma miec dobra jakosc dzwieku, obsluge dzwieku 5.1 i wazniejszych standardow (eax lub a3d, albo oba). Gdzie mozna ja kupic w Poznaniu? Sb Live! jest za drogi. gram w gry i ogladam filmy na kompie. nie bawie sie programami dzwiekowymi. Przymierzam się do Minta 6 kanalowego. Czy to sie opyla (mam sound integrated).

Wejdź na allegro - tam można dostać SB Live! tanio (poniżej 100zł) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ptaku666 ty chyba żarty sobie robisz. Przecież nawet fani CL`a zgadzają się że to największy badziew tej firmy

To tobie chyba cos sie pomyliłom, nie jest najlepsza z rodziny CL ale przy załadowaniu najnowszych sterów z 2001 chodzi bardzo ładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja etysh mam dobry slooch (gram na gitarze, zaroowno elektryczna jak i klasyczna, czy aqstyczna) i powiem wam, ze sb adigy rulezz, ja naprawde slyshe rooznice 8O 8O 8O

ale live jest naprawde gfenialna karta!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...