Skocz do zawartości
Niemiec

co z serwerem seti??

Rekomendowane odpowiedzi

niemiec: mialem podobny temat zalozyc :), ale czasu wczoraj nie mialem.

moi kolesie cos marudzili, ze nie moga sie polaczyc a i sam tego doswiadczylem na kompie siostry :(

mam nadzieje, ze takie sytuacje beda wystapowac jak najrzadziej, bo nie sluzy to dobrze rywalizacji :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

udalo mi sie oddac jedo WU, normalnie sukces :lol: to chyba jest spisek uff...ar'a i forest kila zbila ;]

nie czepiaj się nie chcemy być wyprzedzeni więc małą awarię można czasem spowodować nie ? (joke) :D w końcu nie każdy musi od razu dużo liczyć, wystarczy pomysł (jak spowolnić przeciwnika) ;-) :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba dalej sie cos dziwnego dzieje, bo na setiatwork.com nie sa generowane statsy co godzine (teraz jest tam 10:16, ostanie generowane 2:11). wczoraj bylo to samo.

cos mi tu zaczyna smierdziec :(

moze niedlugo sie przekonamy dosc drastycznie o zakonczeniu projektu, albo cos zostalo odkryte i obcy sabotuja :wink:

UPDATE:

wlasnie zobaczylem to na oficjalnej stronce. pewnie ma to zwiazek.

May 19, 2004

Web site warning: Currently all the CGIs (user/team functions) are turned off as we are in the middle of database tuning. If you are trying to look up your stats, edit your account, etc., please try back again later.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie to sabotaż jakiejś drużyny której pasują obecne staty i nie chce zostać wyprzedzona przez jakichś Olsztynian ,czy Uff...arów :twisted: tak tak insynuuję że ktoś z naszego teamu macza w tym palce (kill zbil przyznaj się, ale już)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm no że tez ty mnie o tak niecne planowanie no no :D

nie to żebym chciał wyścig przytrzymać,,, ;-) pomyślałem tylko że dzisiaj nasza drużyna pobije taaki inny rekord i policzy 0 WU :!: :twisted:

OT,, zalegam 2 certyfikaty na stronie - 750 i 1000WU; może dzisiaj w nocy updejt,, jutro mam zaliczenie :? właśnie zaczynam się uczyć :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...