k2 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Zamierzam zamienić mój wysłużony naped [w podpisie] na nagrywarke DVD. Na allegro.pl znalazlem tą oto aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=25013098 Czy to jest dobra cena?? BTW mam wraznie ze jest to poprzedni model tej nagrywarki tylko ze zmienionym biosem zeby oba formaty były obsługiwane, to by tłumaczylo tylko 1 mesieczna gwarancje. Opłaca sie to kupować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Gosc wyglada na wartego zaufania. Masz w koncu miesciac gwarancji wiec jak by co oddajesz no i ta cena 309 zlotych to raczej drogo jak za taki sprzet to nie jest, sam sie moze skusze :) Przeciez jest na kazdej nagrywarce naklejka producenta na ktorej podany jest model urzadzenia wiec da sie sprawdzic czy zmienial bios zeby odblokowac dodatkowe funkcje czy nie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 No i poza tym koleś ma już wystawione komentarze za aukcję z tymi nagrywarkami, pozytywne oczywiście (od kolesi, którzy sami mają ponad 200 pozytywów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Ale z drugiej strony to LiteOn wiec mam mieszane uczucie bo jak sie sypnie po pol roku to 300 zlotych w plecy jestem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 po głebszym zastanowianiu chyba zrezygnyje, bo za 327zł [mówie tu o cenie netto, bo Vat sobie odlicze od podatku] bedze mial taka sama nagrywarke ale z roczna gwarancja, albo dorzyce 100zł i wciagne http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10822 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...