MaxBlade Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 -------------------------------------------------------------------------------- Wiam. Mam problem z wyjściem tv z mojego HIS Radeon 9600 PRO DVI. Do karty dostałem kabelek S-VHS . Ja jednak potrzebuję podłączyć się do tv po RCA (cinch). Wiem, że jakość będzie gorsza, ale u mnie nie jest to decydujące. Powód jest prosty, mam taki kabel położony pod panelami, żeby szedł po najkrótszej drodze. Wiem, że istnieje przejściówka oryginalna z wyjścia karty na cinch. Ja jednak jej nie dostałem, gdyż jest to element opcjonalny. Może ktoś ma taką oryginalną i mógłby mi spr. na którym pinie jest sygnał coposite video, albo ma rysunek oryginalnego pinout-a do tej karty. Nadmieniam, że szukałem już w necie i do Radka 9600 niestety nie znalazłem. Kabel, przjściówka od innych modeli Radka nie pasuje, bo co model to inaczej ma na wyjściach. Sprawdzałem, gdyż od mojej poprzedniej grafy (też oczywiście ATI !!) prejściówka nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Z tego co wiem są dwa standarty przejsciówek S-VHS na cinch. Zapytaj w dobrym sklepie komputerowym ewentualnie wez ze soba karte. Przeciówka taka to wydatek rzędu 10 Zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...