William Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Witam!!! Mama takie pytnie. Kupiłem wczoraj radeona 9200 firmy his (128 bit) i, gdy go wkładałe do komputera zauważyłem, że na tej karcie obok kości pamięci jest zworka. Wygląda to identycznie jak zworka na płycie głównej do kasowania biosu. Do czego ona może służyć. Szukałem i nie znalazłem dlatego pytam Was :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Do przełączania TV-out pal/ntsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Potwierdzam, na Radkach sa takie zworki do przełączania trybów wyświetlania na telewizorze PAL/NTSC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 a ja myslalem ze to mod r9200 na r9600xt... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
William Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 dzięki za odpowiedz!! wiedziałem że tutaj wszystkiego można się dowiedzieć:) pełne zawodostwo!! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Bo tutaj siedza tylko sami zawodowcy i czekaja na pytania od poczatkujacych uczestnikow. Pozdrawiam wszystkich zawodowcow na forum TWEAK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...